Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Cuba

Hvis du velger å bo på casa particular i Viñales, kan du glede deg til å oppleve cubansk gjestfrihet og hverdagsliv helt tett på.
 
Du blir innlosjert på et pent og enkelt casa med en sentral beliggenhet i gåavstand fra Viñales sentrum, der du finner et utvalg av restauranter og barer.
 
På alle våre casas i Viñales får du eget rom med baderom og noen casas tilbyr også aircondition. Innretningen vil oftest være enkel, men det er selvsagt rent og pent der.
 
Frokosten serveres i koselige omgivelser på ditt casa og selv om utvalget naturligvis er begrenset i forhold til hotellenes frokostbuffeter, så kan du være sikker på at kvaliteten er i orden.
 
Vær oppmerksom på at bildene du ser bare er eksempler på hvordan et casa i Viñales kan se ut. Vi bruker ulike casas og derfor kan vi ikke garantere at du kommer til å bo på akkurat det casa som er vist her.
Les mer
Hotel La Unión er et firestjernet hotell med veldig sentral beliggenhet i den gamle bydelen av byen Cienfuegos. Hotellet ble grunnlagt i 1869 og ble i 2000 restaurert. Hotellet har en karakterisktisk arkitektur og en veldig innbydende atmosfære.
 
Bassenget på hotellet kan selvsagt fritt brukes og i basseng-området er det liggestoler, så du kan ligge og slappe av i solen.
 
På hotellet er det en restaurant og to barer, så du kan få stilt både sult og tørst. Den ene av barene er en terrassebar, der du kan oppleve tradisjonell cubansk musikk, mens du nyter en cocktail.
 
Alle rommene er komfortabelt innrettet med utsikt til enten byen eller den lille gårdhagen. Det er enten dobbeltseng eller king size seng og alle rommene har eget baderom. Dessuten er det på alle rommene aircondition, TV, minibar, safebox og mye mer.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Drømmer du om en luksuriøs all-inclusive-ferie på en av verdens beste strender? Da har du kommet til rett sted.
 
Meliá Internacional Varadero er et vakkert 5-stjerners hotell som ligger rett ved den fantastiske, langgrunne sandstranden. Det har sitt eget koselige område med palmer, hengekøyer og solsenger, samt en bar hvor du kan kjøpe kalde drikker og snacks hele dagen. Du kan også leie pedalbåter, vindsurfe eller prøve å seile på en katamaran.
 
Det er ikke mindre enn seks flotte svømmebassenger på hotellet, inkludert et basseng kun for voksne og et grunt barnebasseng. For de yngste i familien er det også en liten lekeplass og en barneklubb som organiserer morsomme aktiviteter hele dagen.
 
Hvis du ønsker å holde deg aktiv i løpet av ferien, er det mange muligheter for å få opp pulsen i hotellets treningsstudio eller på tennisbanen, og bare 5 km fra hotellet ligger Varadero Golf Club, der gjester på Meliá Internacional Varadero får rabatt på greenfee. Hvis du er ute etter ren avslapning, kan du unne deg en avslappende spabehandling eller massasje i spaområdet, som ligger i 11. etasje og har et vakkert svømmebasseng med utsikt over den lange sandstranden.
 
På Meliá Internacional Varadero bor du i pene og lyse rom med seng, sofa, eget bad med dusj eller badekar og en nydelig balkong med utsikt over hotellets hager. Alle rommene har også minibar, klimaanlegg, TV, Wi-Fi og kaffe- og tekoker. Det er mulig å oppgradere til havutsikt mot et pristillegg.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Iberostar Parque Central er et pent og elegant 5-stjerners hotell som ligger i sentrum av Havanna i gangavstand fra populære severdigheter, restauranter og barer, som den sjarmerende La Bodeguita del Medio.
 
Hotellet består av to deler – den gamle, historiske bygningen i klassisk kolonistil og en nyere, moderne bygning. Begge har en nydelig takterrasse med svømmebasseng, solsenger og en bassengbar hvor du kan nyte en forfriskende cocktail og fantastisk utsikt over Havanna.
 
Hotellet har også et treningsstudio og et spa-område hvor du kan unne deg en avslappende massasje etter en lang og begivenhetsrik dag, og når sulten melder seg, kan du velge mellom flere restauranter som serverer velsmakende kubansk og internasjonal mat. Du kan også nyte et glass rom, en cubansk sigar, en kopp kaffe eller en tradisjonell cubansk daiquiri i en av hotellets koselige barer.
 
På Iberostar Parque Central bor du i pene og koselige dobbeltrom med TV, klimaanlegg, minibar, safe og gulv-til-tak-vinduer. Enten du bor i den historiske eller moderne delen av hotellet, har du selvfølgelig tilgang til fasilitetene i begge bygningene.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Hotel Mystique Trinidad La Popa er et deilig hotell som ligger på toppen av en høyde i utkanten av Trinidad med vakker utsikt over den fargerike byen.
 
Fra hotellet er det kun 400 m til det historiske sentrum, som står på UNESCOs verdensarvliste, slik at du enkelt kan utforske byen på egenhånd, og etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved det herlige svømmebassenget eller nyte en drikke i baren.
 
Hotellet har også flere restauranter hvor du kan nyte alt fra en liten matbit i løpet av dagen til deilige grillretter og smakfulle a la carte-middager.
 
På Hotel Mystique Trinidad La Popa bor du i fine og komfortable rom med aircondition, safe, minibar og TV.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Hotel E Central Viñales er et koselig og sjarmerende hotell med god beliggenhet i sentrum av Viñales. Her bor du i gangavstand til bytorget, restauranter og attraksjoner.
 
Frokost serveres i hotellets restaurant. Hotellet har også en bar hvor du kan nyte et glass rom eller en forfriskende drink etter en begivenhetsrik dag.
 
På Hotel E Central Viñales bor du i et av de 23 pene og enkelt møblerte rommene med eget bad, klimaanlegg, TV og minibar.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Velkommen til paradis!
 
Hotel Paradisus Los Cayos er et herlig 5-stjerners all-inclusive-hotell som ligger rett ved den vakre, langgrunne stranden på idylliske Cayo Santa Maria. Her finner du, i tillegg til kritthvit sand og krystallklart vann, solsenger, parasoller, vannsportaktiviteter og en koselig strandklubb – kort sagt alt du trenger for en avslappende strandferie.
 
På Hotel Paradisus Los Cayos er det nydelige bassengområdet med svaiende palmer og mange solsenger det naturlige midtpunktet. Det finnes også et barnebasseng for de yngste i familien, samt et voksenbasseng i det eksklusive Royal Service – en egen avdeling forbeholdt voksne over 18 år.
 
Hvis du foretrekker litt action på strandferien, finnes det mange morsomme aktiviteter på hotellet. Du kan for eksempel prøve deg på dykking eller seiling, eller du kan få opp pulsen på tennisbanen eller i hotellets treningssenter.
 
Hotel Paradisus Los Cayos tilbyr også et bredt utvalg av restauranter og barer, som serverer alt fra velsmakende kubanske, karibiske, orientalske og internasjonale retter til deilige smoothies og fargerike cocktailer.
 
På Hotel Paradisus Los Cayos blir du innkvartert i en lys og romslig juniorsuite med dobbeltseng eller enkeltsenger, sovesofa, skrivebord og badekar, samt bad og en nydelig terrasse med utsikt over hagen. Alle suitene har også Wi-Fi, TV, minibar, kaffe- og tekoker og klimaanlegg. Det er mulig å oppgradere til sjøutsikt eller direkte tilgang til bassenget mot et pristillegg. Det er også mulig å oppgradere til en juniorsuite i den eksklusive Royal Service-avdelingen, som er forbeholdt voksne over 18 år.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
I Playa Larga bor du i en koselig casa particular med god beliggenhet rett ved eller svært nær havet. Herfra kan du enkelt komme deg til stranden eller gå en tur i den lille byen.
 
Uansett hvilket casa particular du kommer til at bo på i Playa Larga, får du eget soverom med privat baderom. Noen tilbyr dessuten aircondition og/eller safe.
 
Casaene vi bruker i Playa Larga er nøye utvalgt og har en mye bedre beliggenhet enn de få hotellene i området – og derfor er det en fantastisk mulighet til å oppleve cubansk kultur og gjestfrihet.
 
Vær oppmerksom på at bildene du ser bare er eksempler på hvordan et casa i Playa Larga kan se ut. Vi bruker ulike casas og derfor kan vi ikke garantere at du kommer til å bo på akkurat det casa som er vist her.
Les mer
Hotel Sol Cayo Santa Maria er et vakkert all-inclusive-hotell som ligger på øya Cayo Santa Maria, et idyllisk paradis med uberørte, hvite sandstrender, krystallklart vann og gode muligheter for snorkling.
 
Hotellet, som er for gjester fra 16 år og oppover, ble renovert i 2022 og har nå et stort, vakkert bassengområde med flere bassenger, høye palmer og solsenger og parasoller til fri benyttelse.
 
Hotel Sol Cayo Santa Maria har også direkte tilgang til den nydelige sandstranden, der du kan slappe av på en solseng, ta en dukkert i det krystallklare vannet eller delta i morsomme vannsportsaktiviteter som snorkling, windsurfing eller dykking. Hvis du foretrekker å holde deg på land, kan du spille volleyball, basketball eller tennis, få opp pulsen i treningsrommet eller besøke hotellets spa, som tilbyr avslappende massasje- og spabehandlinger.
 
Når sulten melder seg, kan du velge mellom en rekke restauranter som serverer velsmakende retter fra det internasjonale, italienske og kubanske kjøkken. Du kan også nyte en deilig grillfest på stranden med fantastisk utsikt over havet.
 
Hotel Sol Cayo Santa Maria har også flere barer som serverer fargerike cocktailer, kald øl og velsmakende kaffe. Flere ganger i uken arrangeres det kveldsunderholdning med levende musikk og show. Vil du oppleve noe enda mer spennende, kan du besøke Plaza Turística Las Dunas, som ligger ca. 800 meter fra hotellet, og som byr på koselige suvenirbutikker, flere spisesteder, en bowlinghall og et lite diskotek.
 
På Hotel Sol Cayo Santa Maria bor du i pene og moderne standardrom med plass til opptil 3 personer. Alle rommene har eget bad med dusj, klimaanlegg, Wi-Fi, TV og balkong eller terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige hagen. Mot et pristillegg er det mulig å oppgradere til rom med havutsikt.
 
Hvis du flytter strandferien din til Cayo Santa Maria, har du 6 timers transport til flyplassen. Det betyr at du må forlate hotellet ca. 9 timer før avreise. Vær også oppmerksom på at den oppgitte oppgraderingsprisen er utenom høysesong, og at prisene kan være betydelig høyere i høysesongen.
Les mer
Mystique Habana by Royalton er et moderne og elegant boutiquehotell i hjertet av Havana i gangavstand fra flere kulturelle attraksjoner og byens sjarmerende gamle bydel.
 
Hotellet tilbyr en fantastisk kombinasjon av glamour fra 1900-tallet og kolonistil samt moderne fasiliteter som klimaanlegg og wi-fi.
 
I tillegg til beliggenheten er en av hovedattraksjonene til Mystique Habana by Royalton utvilsomt den vakre takterrassen, hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over byen eller en forfriskende drink i baren. Det er også to restauranter her, som serverer smakfulle, internasjonale retter og grillede spesialiteter.
 
På Mystique Habana by Royalton bor du i vakre og elegant innredede rom med dobbeltseng eller enkeltseng, skrivebord, eget bad og en liten balkong med utsikt over byen. Alle rommene har også moderne fasiliteter som klimaanlegg, safe, TV og minibar.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Hotel Sol Palmeras er et stort og deilig strandhotell som ligger rett ved den nydelige, finkornede sandstranden ved Varadero. Her får du hvite sandstrender, vaiende palmer og turkist vann så langt øyet kan se.
 
Hotellet har også et herlig bassengområde med innbydende svømmebasseng, bassengbar og rikelig med solsenger hvor du kan slappe av og nyte solen.
 
Hvis du foretrekker at noe mer skjer, kan du snorkle eller dykke, seile en katamaran eller kajakk, låne en pedalbåt, spille tennis eller få opp pulsen i treningsrommet. Hotel Sol Palmeras ligger også i nærheten av Varadero Golf Club – Cubas eneste 18-hulls golfbane. For de yngste i familien er det en internasjonal barneklubb, et eget barnebasseng og en fin lekeplass.
 
Når sulten melder seg, kan du velge mellom et bredt utvalg av restauranter, som tilbyr deilige internasjonale, italienske, asiatiske, meksikanske og cubanske retter. Hotellet har også en deilig juicebar, en iskrembutikk og flere barer som serverer fargerike cocktailer og tropiske drinker i vakre omgivelser. Flere ganger i uken er det også kveldsunderholdning med for eksempel levende musikk eller DJ og mulighet for dans.
 
På Hotel Sol Palmeras bor du i fine standardrom med eget bad og balkong hvor du kan nyte det deilige klimaet og utsikten over den grønne hagen eller bassenget. Alle rommene har også klimaanlegg, wi-fi og TV. Mot en ekstra avgift er det mulig å oppgradere til en juniorsuite med separat soverom og bassengutsikt. Hotel Sol Palmeras har ikke rom med havutsikt.
Les mer
Hotel E La Calesa er et koselig hotell sentralt plassert i Trinidad med kort gangavstand til byens historiske sentrum med restauranter, butikker og attraksjoner.
 
Etter en begivenhetsrik dag kan du ta en dukkert i det lille utendørsbassenget i hotellets koselige gårdsplass eller slappe av med en drink i baren.
 
På Hotel E La Calesa bor du i fine og enkle rom med aircondition, TV, safe, minibar og eget bad.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
I Cienfuegos innlosjeres du på et av våre nøye utvalgte casa particulares, som alle har en god beliggenhet i forhold til å utforske byen.
 
Vi bruker typisk små, familiedrevne casas med 2-5 rom og et koselig fellesområde, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.
 
Under oppholdet på casa particular i Cienfuegos har du selvsagt eget rom – oftest med mulighet for aircondition – og eget baderom med dusj eller badekar.
 
Frokosten serveres på ditt casa og selv om utvalget ikke er så stort som på hotellene, så oppveier den cubanske sjarme og gjestfriheten dette fullt ut.
 
Vær oppmerksom på at bildene du ser bare er eksempler på hvordan et casa i Cienfuegos kan se ut. Vi bruker ulike casas og derfor kan vi ikke garantere at du kommer til å bo på akkurat det casa som er vist her.
Les mer
Hvis du bestiller en reise til Cuba med innkvartering på casa particular i Havana, kommer du til å bo i et koselig casa med god beliggenhet - oftest i den sjarmerende, gamle bydelen Havana Vieja. Herfra kan du lett gå på oppdagelse i den spennende hovedstaden.
 
Felles for alle våre casas i Havana er at du har eget soverom med eget baderom. Oftest vil det også være aircondition og adgang til felles terrasse eller balkong, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.
 
Vi velger alltid ut casas particulares av høy standard og med god beliggenhet. Men vær oppmerksom på at standarden generelt er anderledes på Cuba. Forbered deg derfor på å bo enkelt, men godt. Avstemmer du dine forventninger etter dette, er vi sikre på at du vil elske å bo i casa i Havana. Det er en fantastisk mulighet for å oppleve den cubanske gjestfriheten!
 
Vær oppmerksom på at bildene er eksempler på hvordan et casa i Havanna kan se ut. Ettersom vi bruker flere forskjellige casa, kan vi ikke garantere at du bor på akkurat det casaet som er vist.
Les mer
I Trinidad blir du innlosjert på et av våre nøye utvalgte casa particulares. Mange casas er familiedrevne og har typisk 2-5 rom, så det er god mulighet for å oppleve den cubanske kultur og gjestfrihet helt tett på.
 
Uansett hvilket casa particular du kommer til at bo på i Trinidad, får du eget soverom med privat baderom. Innretningen varierer selvsagt fra casa til casa, men vil ofte være enkel og fargerik.
 
De fleste casas i Trinidad tilbyr dessuten aircondition og adgang til felles terrasse eller balkong, der du kan slappe av og fordøye dagens opplevelser.
 
Vi velger alltid casas av høy standard og med en beliggenhet, som gjør det mulig å utforske omgivelsene på egen hånd. Men det er viktig å være oppmerksom på at standarden og leveforholdene på Cuba er anderledes enn hjemme i Norge. Avstemmer du dine forventninger etter dette, kan du se frem til et fantastisk opphold og møte med den cubanske kulturen.
 
Vær oppmerksom på at bildene du ser bare er eksempler på hvordan et casa i Trinidad kan se ut. Vi bruker ulike casas og derfor kan vi ikke garantere at du kommer til å bo på akkurat det casa som er vist her.
Les mer