Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Meliá Internacional Varadero

Meliá Internacional Varadero

Cuba
Drømmer du om en luksuriøs all-inclusive-ferie på en av verdens beste strender? Da har du kommet til rett sted.
 
Meliá Internacional Varadero er et vakkert 5-stjerners hotell som ligger rett ved den fantastiske, langgrunne sandstranden. Det har sitt eget koselige område med palmer, hengekøyer og solsenger, samt en bar hvor du kan kjøpe kalde drikker og snacks hele dagen. Du kan også leie pedalbåter, vindsurfe eller prøve å seile på en katamaran.
 
Det er ikke mindre enn seks flotte svømmebassenger på hotellet, inkludert et basseng kun for voksne og et grunt barnebasseng. For de yngste i familien er det også en liten lekeplass og en barneklubb som organiserer morsomme aktiviteter hele dagen.
 
Hvis du ønsker å holde deg aktiv i løpet av ferien, er det mange muligheter for å få opp pulsen i hotellets treningsstudio eller på tennisbanen, og bare 5 km fra hotellet ligger Varadero Golf Club, der gjester på Meliá Internacional Varadero får rabatt på greenfee. Hvis du er ute etter ren avslapning, kan du unne deg en avslappende spabehandling eller massasje i spaområdet, som ligger i 11. etasje og har et vakkert svømmebasseng med utsikt over den lange sandstranden.
 
På Meliá Internacional Varadero bor du i pene og lyse rom med seng, sofa, eget bad med dusj eller badekar og en nydelig balkong med utsikt over hotellets hager. Alle rommene har også minibar, klimaanlegg, TV, Wi-Fi og kaffe- og tekoker. Det er mulig å oppgradere til havutsikt mot et pristillegg.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer