Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central

Cuba
Iberostar Parque Central er et pent og elegant 5-stjerners hotell som ligger i sentrum av Havanna i gangavstand fra populære severdigheter, restauranter og barer, som den sjarmerende La Bodeguita del Medio.
 
Hotellet består av to deler – den gamle, historiske bygningen i klassisk kolonistil og en nyere, moderne bygning. Begge har en nydelig takterrasse med svømmebasseng, solsenger og en bassengbar hvor du kan nyte en forfriskende cocktail og fantastisk utsikt over Havanna.
 
Hotellet har også et treningsstudio og et spa-område hvor du kan unne deg en avslappende massasje etter en lang og begivenhetsrik dag, og når sulten melder seg, kan du velge mellom flere restauranter som serverer velsmakende kubansk og internasjonal mat. Du kan også nyte et glass rom, en cubansk sigar, en kopp kaffe eller en tradisjonell cubansk daiquiri i en av hotellets koselige barer.
 
På Iberostar Parque Central bor du i pene og koselige dobbeltrom med TV, klimaanlegg, minibar, safe og gulv-til-tak-vinduer. Enten du bor i den historiske eller moderne delen av hotellet, har du selvfølgelig tilgang til fasilitetene i begge bygningene.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer