Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel Sol Palmeras

Hotel Sol Palmeras

Cuba
Hotel Sol Palmeras er et stort og deilig strandhotell som ligger rett ved den nydelige, finkornede sandstranden ved Varadero. Her får du hvite sandstrender, vaiende palmer og turkist vann så langt øyet kan se.
 
Hotellet har også et herlig bassengområde med innbydende svømmebasseng, bassengbar og rikelig med solsenger hvor du kan slappe av og nyte solen.
 
Hvis du foretrekker at noe mer skjer, kan du snorkle eller dykke, seile en katamaran eller kajakk, låne en pedalbåt, spille tennis eller få opp pulsen i treningsrommet. Hotel Sol Palmeras ligger også i nærheten av Varadero Golf Club – Cubas eneste 18-hulls golfbane. For de yngste i familien er det en internasjonal barneklubb, et eget barnebasseng og en fin lekeplass.
 
Når sulten melder seg, kan du velge mellom et bredt utvalg av restauranter, som tilbyr deilige internasjonale, italienske, asiatiske, meksikanske og cubanske retter. Hotellet har også en deilig juicebar, en iskrembutikk og flere barer som serverer fargerike cocktailer og tropiske drinker i vakre omgivelser. Flere ganger i uken er det også kveldsunderholdning med for eksempel levende musikk eller DJ og mulighet for dans.
 
På Hotel Sol Palmeras bor du i fine standardrom med eget bad og balkong hvor du kan nyte det deilige klimaet og utsikten over den grønne hagen eller bassenget. Alle rommene har også klimaanlegg, wi-fi og TV. Mot en ekstra avgift er det mulig å oppgradere til en juniorsuite med separat soverom og bassengutsikt. Hotel Sol Palmeras har ikke rom med havutsikt.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer