Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel Paradisus Los Cayos

Hotel Paradisus Los Cayos

Cuba
Velkommen til paradis!
 
Hotel Paradisus Los Cayos er et herlig 5-stjerners all-inclusive-hotell som ligger rett ved den vakre, langgrunne stranden på idylliske Cayo Santa Maria. Her finner du, i tillegg til kritthvit sand og krystallklart vann, solsenger, parasoller, vannsportaktiviteter og en koselig strandklubb – kort sagt alt du trenger for en avslappende strandferie.
 
På Hotel Paradisus Los Cayos er det nydelige bassengområdet med svaiende palmer og mange solsenger det naturlige midtpunktet. Det finnes også et barnebasseng for de yngste i familien, samt et voksenbasseng i det eksklusive Royal Service – en egen avdeling forbeholdt voksne over 18 år.
 
Hvis du foretrekker litt action på strandferien, finnes det mange morsomme aktiviteter på hotellet. Du kan for eksempel prøve deg på dykking eller seiling, eller du kan få opp pulsen på tennisbanen eller i hotellets treningssenter.
 
Hotel Paradisus Los Cayos tilbyr også et bredt utvalg av restauranter og barer, som serverer alt fra velsmakende kubanske, karibiske, orientalske og internasjonale retter til deilige smoothies og fargerike cocktailer.
 
På Hotel Paradisus Los Cayos blir du innkvartert i en lys og romslig juniorsuite med dobbeltseng eller enkeltsenger, sovesofa, skrivebord og badekar, samt bad og en nydelig terrasse med utsikt over hagen. Alle suitene har også Wi-Fi, TV, minibar, kaffe- og tekoker og klimaanlegg. Det er mulig å oppgradere til sjøutsikt eller direkte tilgang til bassenget mot et pristillegg. Det er også mulig å oppgradere til en juniorsuite i den eksklusive Royal Service-avdelingen, som er forbeholdt voksne over 18 år.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer