Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel Sol Cayo Santa Maria

Hotel Sol Cayo Santa Maria

Cuba

Hotel Sol Cayo Santa Maria er et deilig all-inclusive hotell som ligger på øya Cayo Santa Maria, som er et idyllisk paradis med kritthvite, uberørte sandstrender, krystallklart vann og gode snorklemuligheter.

Hotellet, som er for gjester fra 16 år og oppover, ble renovert i 2022 og fremstår i dag fint med et stort, deilig bassengområde med flere svømmebassenger, høye palmer og solsenger og parasoller til fri bruk.

Fra Hotel Sol Cayo Santa Maria er det også direkte tilgang til den nydelige sandstranden, hvor du kan slappe av på en solseng, ta en dukkert i det krystallklare vannet eller unne deg morsomme vannsportaktiviteter som snorkling, vindsurfing eller dykking.

Hvis du foretrekker å holde deg på land, kan du spille volleyball, basketball eller tennis, få opp pulsen i treningsstudioet eller ta turen innom hotellets spa, som tilbyr avslappende massasje og spabehandlinger som får deg i gang.

Når sulten melder seg kan du velge mellom flere forskjellige restauranter, som serverer smakfulle retter fra internasjonalt, italiensk og cubansk kjøkken. Du kan også nyte en deilig grillmat rett på stranden med en formidabel utsikt over havet.

Det finnes også flere barer på Hotel Sol Cayo Santa Maria, som tilbyr fargerike cocktailer, kalde øl og velsmakende kaffe. Flere ganger i uken arrangeres det også kveldsunderholdning i form av for eksempel levende musikk og show.

Er det enda mer på gang, kan du besøke Plaza Turística Las Dunas, som ligger ca. 800 meter fra hotellet og byr på koselige suvenirbutikker, flere spisesteder, bowlinghall og et lite diskotek.

På Hotel Sol Cayo Santa Maria bor du i fine og moderne standardrom med plass til maks 3 personer. Alle rommene har eget bad med dusj, klimaanlegg, wi-fi, TV og balkong eller terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige hagen. Mot en ekstra betaling er det mulig å oppgradere til havutsikt.

Hvis du flytter strandferien din til Cayo Santa Maria, har du omtrent 6 timers transporttid til flyplassen. Dette betyr at du må forlate hotellet omtrent 9 timer før avreise. Vær også oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer