Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel Sol Cayo Santa Maria

Hotel Sol Cayo Santa Maria

Cuba
Hotel Sol Cayo Santa Maria er et vakkert all-inclusive-hotell som ligger på øya Cayo Santa Maria, et idyllisk paradis med uberørte, hvite sandstrender, krystallklart vann og gode muligheter for snorkling.
 
Hotellet, som er for gjester fra 16 år og oppover, ble renovert i 2022 og har nå et stort, vakkert bassengområde med flere bassenger, høye palmer og solsenger og parasoller til fri benyttelse.
 
Hotel Sol Cayo Santa Maria har også direkte tilgang til den nydelige sandstranden, der du kan slappe av på en solseng, ta en dukkert i det krystallklare vannet eller delta i morsomme vannsportsaktiviteter som snorkling, windsurfing eller dykking. Hvis du foretrekker å holde deg på land, kan du spille volleyball, basketball eller tennis, få opp pulsen i treningsrommet eller besøke hotellets spa, som tilbyr avslappende massasje- og spabehandlinger.
 
Når sulten melder seg, kan du velge mellom en rekke restauranter som serverer velsmakende retter fra det internasjonale, italienske og kubanske kjøkken. Du kan også nyte en deilig grillfest på stranden med fantastisk utsikt over havet.
 
Hotel Sol Cayo Santa Maria har også flere barer som serverer fargerike cocktailer, kald øl og velsmakende kaffe. Flere ganger i uken arrangeres det kveldsunderholdning med levende musikk og show. Vil du oppleve noe enda mer spennende, kan du besøke Plaza Turística Las Dunas, som ligger ca. 800 meter fra hotellet, og som byr på koselige suvenirbutikker, flere spisesteder, en bowlinghall og et lite diskotek.
 
På Hotel Sol Cayo Santa Maria bor du i pene og moderne standardrom med plass til opptil 3 personer. Alle rommene har eget bad med dusj, klimaanlegg, Wi-Fi, TV og balkong eller terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige hagen. Mot et pristillegg er det mulig å oppgradere til rom med havutsikt.
 
Hvis du flytter strandferien din til Cayo Santa Maria, har du 6 timers transport til flyplassen. Det betyr at du må forlate hotellet ca. 9 timer før avreise. Vær også oppmerksom på at den oppgitte oppgraderingsprisen er utenom høysesong, og at prisene kan være betydelig høyere i høysesongen.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer