>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge ligger i 2.000 meters høyde, på de grønne åssidene av Mount Kenya, som er det høyeste fjellet i Kenya. På grunn av høyden er det relativt kjølig klima, så husk å ta med varme klær. Fra lodgen er det en fantastisk panoramautsikt utover den frodige natur.

Lodgen ligger rett ned til et stort vannhull, der det jevnlig kommer elefanter, villsvin, bøfler og andre ville dyr forbi for å slukke tørsten. Når mørket faller på, vil du kunne høre puslen i området, når de nattaktive dyrene drar ut på jakt.

I restauranten serveres det lekker frokostbuffet, så du er klar til å dra ut på spennende eventyr. På kvelden kan du nyte god mat i de flotte omgivelsene.

Lodgen har 41 rom, alle med vakker utsikt utover vannhullet, naturen eller Mount Kenya. På rommet er det dobbeltseng, skrivebord og eget baderom med slåbrokker og toalettartikler. På den private verandaen/balkongen kan du slappe skikkelig av etter en lang dag på safari.

Vær og klima