Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Phuti Lodge

Phuti Lodge byr på lekre hytter, basseng og en unik beliggenhet midt i den afrikanske bushen ved Kruger Nasjonalpark. Les mer og få et tilbud her.

Phuti Lodge

Sør-Afrika

Sjarmerende Phuti Lodge ligger midt i den afrikanske bushen rett ved et vannhull, der du kan oppleve de mange dyr, som daglig kommer og drikker vann. 

Her får du massevis av privatliv, en fantastisk ro og en unik følelse av å være fullstendig i et med naturen. 

På Phuti Lodge finner du et koselig sofaområde, bålsted, kjøkken og et felles spiseområde, der alle måltider serveres. Det er også en høytbeliggende terrasse med peis og et herlig basseng med solstoler og direkte utsyn til bushen rundt lodgen. 

Alle fem hytter på lodgen er smakfult innrettet og har eget baderom med dusj og toalett, gode senger med mygg-netting (det er ikke mulighet for enkeltsenger), håndklær, toalettartikler og adapter til europeiske stikk. 

Hvis dere er mange, som reiser sammen, er det mulig å leie hele lodgen, så dere har enda mer privatliv. Det er plass til totalt 10 voksne i hyttene og mulighet for ekstra oppredninger til barn. 

Uansett om du reiser alene eller som del av en gruppe, er det god mulighet for å være deg selv og nyte den fantastiske naturen, når du bor på Phuti Lodge.

 

Praktisk info 

Phuti Lodge er en del av Lamai Safari Lodges. Det er mulig å betale med både Visa og Mastercard på lodgen.