Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 19.995 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Bangkok, River Kwai og Hua Hin

Denne rundreisen til Bangkok, River Kwai og Hua Hin er perfekt for alle som drømmer om å utforske og oppleve det sentrale Thailand.

 

Reisen starter i den pulserende hovedstaden Bangkok, som byr på store kjøpesentre, koselige markeder, tradisjonelle buddhisttempler, grønne parker og mye mer. Her er det virkelig noe for enhver smak.

 

Deretter går turen videre til den ikoniske elven Kwai, der du får oppleve Dødens Jernbane, Hellfire Pass og den vakre Erawan-fossen, samt prøve å bo i en flytende bungalow i frodige omgivelser.

 

Reisen avsluttes på de vakre sandstrendene i Thailands kongelige badeby Hua Hin, der du bor på et luksuriøst hotell rett ved stranden.


Høydepunkter

 • 6 overnattinger
 • 5 overnattinger på stranden
 • Byliv og kultur i Bangkok
 • Flytende bungalower på elven Kwai
 • Dødens jernbane og Hellfire Pass
 • Erawan-fossen
 • Vakre strender i Hua Hin
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.noVi hjelper veldig gjerne med å lage et skreddersydd program, som oppfyller nettopp dine drømmer og ønsker.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Med mellomlanding(er) underveis reiser du fra Norge til Thailands pulserende hovedstad Bangkok.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du ankommer Bangkok etter en forhåpentligvis behagelig reise. Privatsjåføren venter i ankomsthallen for å kjøre deg direkte til hotellet, der du sjekker inn og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ta en dukkert i bassenget, utforsk området rundt hotellet eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, slik at du er klar til å utforske den spennende hovedstaden i morgen.

Inkludert hotell
JC Kevin Sathorn Bangkok Hotel 4
Hotelloppgraderinger
Chatrium Hotel Riverside Bangkok 4
Riva Surya Bangkok 4
Dag 3:

Bangkok på egen hånd

Nyt en hel dag i magiske Bangkok - en pulserende metropol der gammelt og nytt møter moderne skyskrapere og kjøpesentre, sjarmerende gatemat og fargerike markeder, kongelige palasser og fascinerende templer. Bangkok har noe for enhver smak.

Hvis det er første gang du besøker Bangkok, må du ikke gå glipp av en spasertur gjennom byens historiske sentrum, inkludert det overdådige Grand Palace og Wat Phra Kaew-tempelet, som huser den verdensberømte Smaragdbuddhaen og er et av de viktigste og helligste templene i hele Thailand. Rett rundt hjørnet ligger Wat Pho, der du kan se den enorme liggende Buddhaen, som er 46 meter lang og 15 meter høy, samt en rekke vakre stupaer og andre buddhafigurer.

Hvis du drømmer om å oppleve det "ekte" Thailand og få et innblikk i den travle byen, kan vi anbefale en avslappende sykkeltur eller en spasertur i Lumpini-parken, et herlig pusterom midt i den kaotiske byen. Du kan også ta en koselig longtailbåttur på klongs - de roligere sidekanalene til den hektiske Chao Praya-elven, der lokalbefolkningen bor i små styltehus rett i vannet.

Bangkok har også en mengde markeder der du kan teste dine prutingsevner, i tillegg til et virvar av restauranter, barer, butikker, suvenirbutikker, gatekjøkken, massasjesalonger og mye mer.

Inkludert hotell
JC Kevin Sathorn Bangkok Hotel 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Chatrium Hotel Riverside Bangkok 4
Riva Surya Bangkok 4
Tilleggsturer
Bangkoks høydepunkter
Sykkeltur i Bangkok
Dag 4:

Flytende bungalow på River Kwai

Etter frokost på hotellet blir du hentet av sjåføren og kjørt ut av det hektiske Bangkok til det fantastisk vakre området ved Kwai-elven, et sant paradis for naturelskere.

Her tilbringer du de neste nettene i en koselig flytende bungalow med utsikt over den ikoniske River Kwai.

Ettermiddagen er på egen hånd, og du kan slappe av på feriestedet, nyte den fantastiske utsikten over elven eller unne deg en avslappende massasje. Anlegget tilbyr også flere aktiviteter som kan kjøpes på stedet.

Inkludert hotell
Boutique Raft Resort 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
The FloatHouse River Kwai 4
Dag 5:

Fridag ved den vakre River Kwai

I dag har du en dag til fri disposisjon i din flytende bungalow på River Kwai, omgitt av frodig natur.

Len deg tilbake med en god bok og nyt de vakre omgivelsene, eller benytt deg av noen av feriestedets aktivitetsmuligheter. Du kan for eksempel rafte eller padle kajakk på elven, ta en sykkeltur i nærområdet eller unne deg en avslappende massasje.

Du kan også ta en longtailbåttur oppover elven for å besøke Sai Yok-fossen og Lawa Cave med sine mange stalaktitter og stalagmitter, eller ta en utflukt til Elephant's World, der du kan komme tett på de majestetiske elefantene og mate eller bade dem i elven.

Inkludert hotell
Boutique Raft Resort 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
The FloatHouse River Kwai 4
Tilleggsturer
Elephants World i Kanchanaburi
Sai Yok Waterfall
Lawa Cave i Kanchanaburi
Dag 6:

Hellfire Pass og Dødsjernbanen

Privatsjåføren henter deg etter frokost og tar deg med til Hellfire Pass, et av stedene der byggingen av den thailandsk-burmesiske jernbanen, også kjent som Dødens jernbane, krevde flest menneskeliv.

Her besøker du Hellfire Pass Museum, der du får et spennende og skremmende innblikk i det grusomme jernbaneprosjektet som kostet tusenvis av menneskeliv under andre verdenskrig.

Du får også muligheten til å vandre den 2,5 km lange strekningen gjennom Hellfire Pass, som er omgitt av bratte klipper og skråninger som vitner om de grusomme forholdene tvangsarbeidere og krigsfanger arbeidet døgnet rundt for å få jernbanen gjennom det massive fjellet.

Turen er både utrolig vakker og en skremmende påminnelse om tvangsarbeidernes brutale virkelighet.

Etterpå fortsetter du til togstasjonen i Tham Krasae, der du kan utforske Sai Yok Noi-fossen mens du venter på toget som skal ta deg videre med Death Railway til Kanchanaburi. Togturen tar omtrent en time og går i rolig tempo gjennom noe av Thailands vakreste natur med frodige skoger, svingete elver og dramatiske fjell.

Ved ankomst til jernbanestasjonen i Kanchanaburi, som ligger like ved den berømte broen over River Kwai, står sjåføren klar til å ta imot deg og ta deg med til Death Railway Museum, der du får et grundig innblikk i dødsjernbanens grufulle historie. Du kan blant annet oppleve en rekonstruksjon av de små og trange bambushyttene som tvangsarbeidere og krigsfanger bodde i i månedsvis eller til og med i årevis.

Etter en begivenhetsrik dag kjører sjåføren deg til hotellet i Kanchanaburi.

Inkludert hotell
Natee The Riverfront Hotel 4
Frokost
Dag 7:

Erawan-fossen

I dag legger du ut på en naturskjønn og opplevelsesrik utflukt til Erawan nasjonalpark, som ligger en knapp times kjøring fra Kanchanaburi.

Hovedattraksjonen i den frodige nasjonalparken er utvilsomt den fascinerende Erawan-fossen, kjent som en av de vakreste fossene i Thailand. Fossen består av syv store fossefall med flere naturlige bassenger der du kan ta en dukkert i det krystallklare, smaragdfargede vannet.

Du kan også finne et fredelig sted ved siden av fossen for å slappe av og nyte de vakre omgivelsene, eller utforske noen av de fascinerende kalksteinsgrottene som også finnes i nasjonalparken.

Det er enkelt å utforske området på egen hånd, og sjåføren venter på deg på parkeringsplassen. Det finnes også flere restauranter der du kan spise lunsj hvis du blir sulten underveis.

Etter en opplevelsesrik dag i Erawan nasjonalpark kjører sjåføren deg tilbake til hotellet i Kanchanaburi, der du har resten av dagen til fri disposisjon. Her kan du slappe av på hotellet, ta en dukkert i det herlige svømmebassenget, utforske den ikoniske River Kwai Bridge eller leie et SUP-brett og ta en tur på den rolige River Kwai.

Om kvelden anbefaler vi et besøk på det lokale nattmarkedet, der du finner et vell av boder og tradisjonell thailandsk gatemat, eller en spasertur langs elven for å finne en koselig restaurant eller bar med utsikt over River Kwai.

Inkludert hotell
Natee The Riverfront Hotel 4
Frokost
Dag 8:

Reise til Hua Hin

Etter frokost blir dere hentet av sjåføren og kjørt til kystbyen Hua Hin, der dere skal tilbringe resten av ferien.

Kjøreturen tar ca. 3 timer, og etter ankomst til Hua Hin har du resten av dagen til fri disposisjon til å besøke stranden, ta en dukkert i det flotte svømmebassenget eller shoppe på et av byens markeder eller kjøpesentre.

Inkludert hotell
Best Western Plus Carapace Hotel 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Veranda Resort & Villas 5
Dag 9-12:

Strandferie i Hua Hin

Se frem til noen herlige og avslappende dager i Thailands kongelige badeby Hua Hin, som ligger ved Siam Bay. Her finner du en avslappende atmosfære og en vakker 6 km lang sandstrand med et vell av restauranter og barer rett ved stranden.

Når du bor på et vakkert hotell rett ved den nydelige sandstranden, finner du alt du trenger for en flott strandferie. Her finner du alt fra restauranter og barer, massasjesalonger og skreddere til kjøpesentre og lokale markeder med eksotiske frukter, deilig thaimat, lokalt håndverk og suvenirer.

Området rundt Hua Hin byr også på flotte utfluktsmuligheter med frodige nasjonalparker, vakre fossefall og flere utmerkede golfbaner, noe som gjør området til et paradis for golfentusiaster.

For barn og barnlige sjeler finnes det flere badeland med mange vannsklier, svømmebassenger og lekeplasser for familiens yngste.

Hua Hin er kort sagt et fantastisk feriested for alle, uansett alder.

Inkludert hotell
Best Western Plus Carapace Hotel 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Veranda Resort & Villas 5
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Etter en herlig og innholdsrik ferie er det på tide å ta farvel med Thailand.

Du spiser frokost på hotellet og blir kjørt til flyplassen i god tid før avreise. Kjøreturen til flyplassen tar ca. 3-3 ½ time.

På grunn av tidsforskjellen kan det hende at dere ankommer til Norge samme kveld.

Dag 14:

Velkommen hjem!

Velkommen hjem fra en fantastisk reise!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter i Thailand
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Flyreiser og overnatting som beskrevet i dagsprogrammet
 • All transport som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen arrangeres med minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom for to personer, tremannsrom for tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikke og tips
 • Måltider i tillegg til de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Vaksinasjoner
 • Tillegg for enkeltrom
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Thailand

 • 5 netter i Khao Lak
 • 2 netter i Khao Sok nasjonalpark
 • 5 netter i Krabi
 • Fantastiske strender og flott snorkling
 • Overnatting i en flytende bungalow i jungelen
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 15 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
20.995 NOK
Les mer
 • 5 netter på Koh Samui
 • 4 netter på Koh Tao
 • 4 netter på Koh Phangan
 • Perfekt til sommerferie
 • Flotte hoteller
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 16 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
23.995 NOK
Les mer
 • 11 netters øy-hopp
 • Koh Lanta og Phi Phi
 • Fantastiske strender og fantastisk snorkling
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
19.995 NOK
Les mer