>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Maldivene
 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Trygt & sikkert

Reis i hele verden
Alle land utenfor Europa er nå offisielt oransje, men hvis du er ferdigvaksinert gjelder de samme anbefalinger som til gule land. Hvis du er ferdigvaksinert kan du og barna dine altså reise fritt i det meste av verden.

Full refundering
Du kan fritt avbestille reisen din og få alle pengene retur, hvis ditt reisemål 14 dager før avreise har fått fargen rød i reiseveiledningen fra Utenriksdepartementet.

100 % sikkerhet
Vi er medlem av Danmarks Rejsebureauforening og selvsagt også av Reisegarantifonden. Det betyr at din pakkereise alltid er dekket – både før og under reisen.

5 gode grunner til å reise til Maldivene med Flamingo Tours

 •   1. Paradis på jord

  Drømmer du om bountystrender med kritthvitt sand, svaiende palmer og krystallklart vann? Da er Maldivene den perfekte destinasjon for deg. Her er det god mulighet for å slappe av, nyte livet og utforske det imponerende livet under havets overflate.

 •   2. Skarpe priser

  Vårt mål er alltid å gi våre kunder maksimal valuta for pengene. Du finner derfor ikke de billigste og mest slurvete hoteller på Maldivene hos oss, men vi garanterer deg den absolutt skarpeste pris på de flotte kvalitetshoteller, som vi samarbeider med.

 •   3. Fleksibilitet

  Når du booker en reise hos Flamingo Tours er det alltid med rutefly. Det gir maksimal fleksibilitet og gjør det mulig å justere for eksempel avreisedag og reiselengde, så det passer presis til dine ønsker.

  Vi bruker alltid større, anerkjente flyselskaper og booker alltid den beste reiseruten med færrest stopp og kortest reisetid til prisen. Ofte vil det være mulig å oppgradere, hvis du har særlige ønsker til flyselskap eller reiserute.

 •   4. Ingen skjulte kostnader

  Vi vet at du naturligvis skal ha med deg bagasje på ferien og at du skal ha mat på den lange flyreisen. Vi vet også at du skal fra flyplassen til hotellet og retur - og vi liker ikke skjlute kostnader, som plutselig kommer i tillegg, når du holder på å bestille reisen.

  Derfor er bagasje, mat på flyet og transfer til/fra hotellet alltid inkludert i prisen, når du bestiller en reise til Maldivene med Flamingo Tours.

 •   5. Fornøyde kunder

  For Flamingo Tours er det essentielt at våre kunder er fornøyde. Våre hoteller på Maldivene er derfor nøye utvalgt og vi anstrenger oss for alltid å samarbeide med hoteller, som har minimum 4 ut av 5 stjerner på TripAdvisor. På den måten er både du og vi sikre på at tidligere kunder har vært fornøyde med hotellet.