Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 19.495 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Øy-hopp: Koh Lanta og Phi Phi

Oppdag noen av Andamanhavets vakreste perler på denne øyturen til uberørte Koh Lanta og paradisiske Phi Phi.

 

På denne turen får du oppleve noe av det beste Sør-Thailand har å by på, med herlige sandstrender, krystallklart vann, fantastisk snorkling og dykking, frodig natur, spennende kultur, massevis av aktiviteter og en koselig øyatmosfære.

 

Dette øyhoppet gir deg muligheten til å oppleve Thailand på egen hånd og i ditt eget tempo. Vi har tatt oss av alt det praktiske, så alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte ferien.

 

Hvis du vil, er det mange spennende utflukter og aktiviteter som kan bestilles hjemmefra eller på stedet, og hvis du foretrekker lange, late dager på stranden uten planer, er det mange muligheter for det også.

 

Turen starter og slutter med en natt på Nai Yang-stranden i nærheten av Phuket flyplass, slik at transporten til og fra flyplassen blir minimal og du slipper å stresse med en stram tidsplan.

 

Høydepunkter

 • 5 netter på Koh Lanta
 • 4 netter på Phi Phi
 • 2 netter i Phuket (ved ankomst og avreise)
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mange muligheter for utflukter
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Vi anbefaler ikke dette øyhoppet i mai, juni, juli, august, september og oktober. Hvis du er ute etter en sommerferie i Thailand, anbefaler vi i stedet turen "Øyhopping: Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan".

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

La eventyret begynne!

Du reiser fra Norge til Phuket med mellomlanding(er) underveis. Len deg tilbake og nyt turen – og se frem til alt det spennende som venter deg når du kommer til Thailand.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du ankommer Phuket etter en forhåpentligvis behagelig reise og blir møtt av privatsjåføren din som kjører deg direkte til hotellet ditt i Nai Yang på nordvestsiden av Phuket, ca. 10 minutters kjøring fra flyplassen.

Dette sikrer en myk landing med minimal transport etter flyreisen, og avhengig av når du lander, kan du tilbringe dagen ved det herlige svømmebassenget eller på den fredelige Nai Yang-stranden, der det er sol, sand og vann så langt øyet kan se.

Phuket er kjent som en av Thailands mest populære feriedestinasjoner, noe som kan skremme mange, men det finnes mange rolige og autentiske områder på den populære ferieøya, og Nai Yang er et av dem. Langt fra det hektiske nattelivet og folkemengdene er området perfekt for strandliv og avslapning, med deilig myk sand, gode hoteller, et fint utvalg av restauranter og butikker og fantastiske solnedganger.

Inkludert hotell
Nai Yang Beach Resort & Spa 4
Hotelloppgraderinger
Dewa Phuket Resort & Villas 5
Tilleggsturer
3 netter i Bangkok
Dag 3:

Turen går til Koh Lanta

Etter en god natts søvn er det på tide å reise videre til rolige Koh Lanta – en fantastisk, uberørt paradisøy som ligger i Andamanhavet sør for Krabi. En av Thailands mindre kjente perler, øya er kjent for sin avslappede atmosfære, milevis med sandstrender og frodig regnskog.

Etter utsjekking blir du hentet på hotellet og kjørt til fergehavnen, hvorfra du skal seile videre til Koh Lanta. Underveis har du god tid til å nyte den formidable utsikten over små øyer og fascinerende kalksteinsklipper.

Ved ankomst Koh Lanta blir du hentet av en sjåfør som kjører deg til det koselige hotellet hvor du skal bo de neste dagene.

Inkludert hotell
Anda Lanta Resort 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Lanta Casa Blanca 4
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Dag 4-7:

Uberørte Koh Lanta

Koh Lanta er en relativt stor øy og et fantastisk reisemål for alle som drømmer om fred og ro, uberørte sandstrender og en herlig, avslappet atmosfære.

Langs vestkysten ligger idylliske bukter og vakre sandstrender som perler på en snor. Som utgangspunkt bor du på den fredelige, sørlige delen av øya, hvor det er flere fantastiske sandstrender med krystallklart vann.

Se frem til lange dager på stranden med forfriskende svømmetur i havet og svømmebassenget, samt deilige middager i de små, koselige restaurantene. Skal det skje mere kan du ta en tuktuk eller songtaew til en av de litt større byene lenger nord med et større utvalg restauranter, markeder og småbutikker.

Vil du oppleve enda mer av den vakre paradisøya, finnes det et mangfold av aktivitetsmuligheter. Du kan for eksempel besøke nærliggende små øyer, ta en matlagingskurs, padle kajakk gjennom mangroveskogen eller dra på en snorkletur og oppleve det fargerike livet under havets overflate. På Koh Lanta finner du også noen av Thailands beste dykkesteder, hvor du kan oppleve dramatiske undervannsklipper, fargerike koraller og massevis av tropiske fisker.

Inkludert hotell
Anda Lanta Resort 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Lanta Casa Blanca 4
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Tilleggsturer
Snorkelutflukt til Koh Ha og Koh Rok
Koh Lantas gamleby og mangrovevandring
Øyhopping til Mu Ko Lanta nasjonalpark
Matlagingskurs på Koh Lanta
Kajakkpadling på Koh Lanta
Dag 8:

Turen går til Phi Phi-øyene

Etter noen fantastiske dager på Koh Lanta er det på tide å reise videre til Phi Phi-øyene, som ble verdenskjente etter filmen «The Beach» med Leonardo DiCaprio.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, hvorfra du tar fergen til hovedøya Phi Phi Don. Herfra kjører eller seiler du videre til hotellet ditt, avhengig av hvor på øya du skal bo, og har resten av dagen på egen hånd.

Inkludert hotell
Phi Phi Holiday Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 9-11:

Avslapping i paradis

Phi Phi er kjent for sine kritthvite sandstrender, frodig natur og krystallklart vann. Øya er også kjent for sitt ville natteliv, som spesielt backpackere liker, men heldigvis er det nok av roligere områder om du foretrekker det.

I hovedbyen Tonsai er det et bredt utvalg av restauranter og butikker på begge sider av havnen, mens nattelivet først og fremst finnes på østsiden av havnen. Den nordlige delen av øya er betydelig mer isolert, og her er utvalget av spisesteder ofte begrenset til de som finnes på hotellene.

Hele veien rundt øya finner du fantastiske sandstrender, idylliske bukter, vakker natur og fascinerende undervannsliv med fargerike koraller og tropiske fisker. Her er det garantert masse øystemning og god mulighet til å komme helt ned i gear.

Inkludert hotell
Phi Phi Holiday Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
SAii Phi Phi Island Village 4
Tilleggsturer
Tur til Maya Bay og lokale øyer
Solnedgangscruise med longtailbåt
Fottur til Phi Phi-øyene
Dag 12:

Turen går til Phuket

Heute ist es an der Zeit, das intime Inselparadies Phi Phi zu verlassen und zurück nach Nai Yang auf Phuket zu fahren.

Sie werden von Ihrem Hotel abgeholt und zum Fährhafen gefahren oder mit der Fähre übergesetzt, um nach Phuket zu gelangen. Nach Ihrer Ankunft werden Sie von Ihrem Fahrer zu Ihrem Hotel gebracht, wo Sie den Rest des Tages zur freien Verfügung haben.

Hier haben Sie die Möglichkeit, am Pool zu entspannen, den Strand zu genießen und vielleicht noch ein paar letzte Souvenirs einzukaufen, bevor Sie morgen nach Norge zurückkehren.

Inkludert hotell
Nai Yang Beach Resort & Spa 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Dewa Phuket Resort & Villas 5
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Tiden er inne for å si farvel til Thailand etter en fantastisk og opplevelsesrik reise.

Du spiser frokost på hotellet og blir kjørt til flyplassen i god tid før avreise. Med deg har du forhåpentligvis mange gode minner fra en fantastisk øy-hopp i Andamanhavet.

Reiser du tidlig fra Phuket, kan det hende, at du ankommer Norge allerede samme kveld.

Inkludert hotell
Frokost
Tilleggsturer
3 netter i Bangkok
Dag 14:

Ankomst til Norge

Velkommen hjem fra en fantastisk tur!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netters øy-hopp
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Thailand