>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 21.495 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Øy-hopp: Phuket, Koh Lanta og Phi Phi

Se frem til å oppleve noen av Andamanhavets vakreste perler på denne øy-hoppen, besøk populære Phuket, uberørte Koh Lanta og paradisiske Phi Phi.

 

På denne turen vil du oppleve noe av det beste Sør-Thailand har å by på, med fantastiske sandstrender, krystallklart vann, fantastisk snorkling og dykking, frodig natur, spennende kultur, mange aktivitetsmuligheter og en koselig øyatmosfære.

 

Denne øy-hoppen gir deg muligheten til å oppleve Thailand på egen hånd i ditt eget tempo. Vi har tatt hånd om alt det praktiske, så det er bare å lene seg tilbake og nyte ferien.

 

Hvis du vil kan du bestille spennende utflukter og aktiviteter hjemmefra, og foretrekker du lange, late dager på stranden helt uten planer, er det også mange muligheter for det.

 

Høydepunkter

 • 5 netter i Phuket
 • 4 netter på Koh Lanta
 • 4 netter på Phi Phi
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mulighet for utflukter
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Vi anbefaler spesielt dette øy-hoppet i perioden fra november til april, da været vanligvis er varmt og relativt tørt på vestkysten av Thailand. Turen er derfor ideell hvis du drømmer om en varm vinterferie i Thailand.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

La eventyret begynne!
 
Du reiser fra Norge til Phuket med mellomlanding(er) underveis. Len deg tilbake og nyt turen – og se frem til alt det spennende som venter deg når du kommer til Thailand.
Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du kommer til Phuket etter en forhåpentligvis hyggelig reise og blir møtt av din private sjåfør som kjører deg direkte til hotellet ditt hvor du sjekker inn og har resten av dagen på egen hånd.
 
Avhengig av når du ankommer, kan du slappe av på hotellet, utforske området eller bare legge deg, for å bli  klar for neste morgens eventyr.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 3:

Turen går til Koh Lanta

Etter en god natts søvn er det på tide å reise videre til rolige Koh Lanta – en fantastisk, uberørt paradisøy som ligger i Andamanhavet sør for Krabi. En av Thailands mindre kjente perler, øya er kjent for sin avslappede atmosfære, milevis med sandstrender og frodig regnskog.
 
Etter utsjekking blir du hentet på hotellet og kjørt til fergehavnen, hvorfra du skal seile videre til Koh Lanta. Underveis har du god tid til å nyte den formidable utsikten over små øyer og fascinerende kalksteinsklipper.
 
Ved ankomst Koh Lanta blir du hentet av en sjåfør som kjører deg til det koselige hotellet hvor du skal bo de neste dagene.
Inkludert
Anda Lanta Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Dag 4-6:

Uberørte Koh Lanta

Koh Lanta er en relativt stor øy og et fantastisk reisemål for alle som drømmer om fred og ro, uberørte sandstrender og en herlig, avslappet atmosfære.
 
Langs vestkysten ligger idylliske bukter og vakre sandstrender som perler på en snor. Som utgangspunkt bor du på den fredelige, sørlige delen av øya, hvor det er flere fantastiske sandstrender med krystallklart vann.
 
Se frem til lange dager på stranden med forfriskende svømmetur i havet og svømmebassenget, samt deilige middager i de små, koselige restaurantene. Skal det skje mere kan du ta en tuktuk eller songtaew til en av de litt større byene lenger nord med et større utvalg restauranter, markeder og småbutikker.
 
Vil du oppleve enda mer av den vakre paradisøya, finnes det et mangfold av aktivitetsmuligheter. Du kan for eksempel besøke nærliggende små øyer, ta en matlagingskurs, padle kajakk gjennom mangroveskogen eller dra på en snorkletur og oppleve det fargerike livet under havets overflate. På Koh Lanta finner du også noen av Thailands beste dykkesteder, hvor du kan oppleve dramatiske undervannsklipper, fargerike koraller og massevis av tropiske fisker.
Inkludert
Anda Lanta Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Snorkelutflukt til Koh Ha og Koh Rok
Koh Lantas gamleby og mangrovevandring
Øyhopping til Mu Ko Lanta nasjonalpark
Matlagingskurs på Koh Lanta
Dag 7:

Turen går til Phi Phi-øyene

Etter noen fantastiske dager på Koh Lanta er det på tide å reise videre til Phi Phi-øyene, som ble verdenskjente etter filmen «The Beach» med Leonardo DiCaprio.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, hvorfra du tar fergen til hovedøya Phi Phi Don. Herfra kjører eller seiler du videre til hotellet ditt, avhengig av hvor på øya du skal bo, og har resten av dagen på egen hånd.
Inkludert
Phi Phi Holiday Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 8-10:

Avslapping i paradis

Phi Phi er kjent for sine kritthvite sandstrender, frodig natur og krystallklart vann. Øya er også kjent for sitt ville natteliv, som spesielt backpackere liker, men heldigvis er det nok av roligere områder om du foretrekker det.

 
I hovedbyen Tonsai er det et bredt utvalg av restauranter og butikker på begge sider av havnen, mens nattelivet først og fremst finnes på østsiden av havnen. Den nordlige delen av øya er betydelig mer isolert, og her er utvalget av spisesteder ofte begrenset til de som finnes på hotellene.
 
Hele veien rundt øya finner du fantastiske sandstrender, idylliske bukter, vakker natur og fascinerende undervannsliv med fargerike koraller og tropiske fisker. Her er det garantert masse øystemning og god mulighet til å komme helt ned i gear.
Inkludert
Phi Phi Holiday Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
SAii Phi Phi Island Village 4
Tur til Maya Bay og lokale øyer
Solnedgangscruise med longtailbåt
Dag 11:

Turen går til Phuket

I dag er det på tide å forlate det intime øyparadiset og reise tilbake til Phuket, der gylne sandstrender og mange utfluktsmuligheter venter.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt eller seilt til fergehavnen, hvorfra du skal seile videre til Phuket. Ved ankomst står sjåføren klar til å kjøre deg videre til hotellet, der du har resten av dagen på egen hånd.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 12-14:

Phuket på egen hånd

Phuket er et flott sted å avslutte ditt Thailand-eventyr. Øya er Thailands største og ligger i Andamanhavet omgitt av idylliske holmer og dramatiske kalksteinsklipper. Her får du en herlig kombinasjon av vakre sandstrender, turkisblått vann, eventyrlig snorkling og dykking, frodig mangrove- og regnskog, gode shoppingmuligheter, et bredt utvalg av spisesteder og mange aktivitetsmuligheter.
 
Du bor i populære Kata, som er vårt favorittområde i Phuket. Kata Beach er en av Phukets vakreste og mest barnevennlige strender, og vannet her er vanligvis rolig i høysesongen fra november til mai. Motsatt er det i lavsesongen gode muligheter for surfing.
 
I Kata er det et mangfold av restauranter, gatekjøkken, massasjeklinikker, skreddere og butikker. Atmosfæren er avslappet og du kan enkelt bevege deg rundt på egenhånd.
 
Skal det gjøres litt mer, er det rikelig med muligheter for aktiviteter på Phuket. Du kan for eksempel prøve deg på ziplining, oppleve elefanter, besøke Phukets gamleby og utforske de sjarmerende gamle gatene eller ta en båt til James Bond-øya eller Similan-øyene, kjent som et av de beste dykkestedene i verden.
 
Se utvalget av ekstra turer og aktiviteter under "Ekstra/oppgraderingsmuligheter".
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Snorkelutflukt til Koh Ha og Koh Rok
Ziplining i Phuket
Øy-hopp til tre små paradisøyer
Phuket Elephant Sanctuary
Phuket Old Town - Mat og Historie
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Tiden er inne for å si farvel til Thailand etter en fantastisk og opplevelsesrik reise.
 
Du spiser frokost på hotellet og blir kjørt til flyplassen i god tid før avreise. Med deg har du forhåpentligvis mange gode minner fra en fantastisk øy-hopp i Andamanhavet.
 
Reiser du tidlig fra Phuket, kan det hende, at du ankommer Norge allerede samme kveld.
Inkludert
Frokost
Dag 16:

Ankomst til Norge

Velkommen hjem fra en fantastisk tur!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 13 netter i Thailand
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Thailand

 • 6 netter på Koh Samui
 • 4 netter på Koh Tao
 • 5 netter på Koh Phangan
 • Perfekt til sommerferie
 • Eksotisk øy-hopp
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 18 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
24.495 NOK
Les mer
 • 5 netter i Khao Lak
 • 2 netter i Khao Sok nasjonalpark
 • 5 netter i Krabi
 • Fantastiske strender og flott snorkling
 • Overnatting i en flytende bungalow i jungelen
 • Privat sjåfør
Inkludert i prisen
 • 15 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
24.495 NOK
Les mer
 • 5 netter i Khao Lak
 • 2 netter i Khao Sok nasjonalpark
 • 5 netter på Phuket
 • Fantastiske strender og flott snorkling
 • Overnatting i en flytende bungalow i jungelen
 • Hoteller med familierom
Inkludert i prisen
 • 15 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
25.995 NOK
Les mer