>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 22.995 NOK
18 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Øy-hopp: Phuket, Koh Lanta, Krabi og Phi Phi

Se frem til å oppleve noen av Andamanhavets vakreste perler på denne øy-hoppen, besøk populære Phuket, uberørte Koh Lanta, frodige Krabi og paradisiske Phi Phi.

 

På denne turen vil du oppleve noe av det beste Thailand har å by på, med fantastiske sandstrender, krystallklart vann, fantastisk snorkling og dykking, frodig natur, spennende kultur, mange aktivitetsmuligheter og en koselig øyatmosfære.

 

Denne øy-hoppen gir deg muligheten til å oppleve Thailand på egen hånd i ditt eget tempo. Vi har tatt hånd om alt det praktiske, så det er bare å lene seg tilbake og nyte ferien.

 

Hvis du vil kan du bestille spennende utflukter og aktiviteter hjemmefra, og foretrekker du lange, late dager på stranden helt uten planer, er det også mange muligheter for det.

 

Høydepunkter

 • 5 netter i Phuket
 • 4 netter på Koh Lanta
 • 4 netter i Krabi
 • 2 netter på Phi Phi
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mulighet for utflukter
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnattingssteder, ekstra turer eller flere/færre netter?

Skriv til oss. Da skreddersyr vi gjerne ditt program.

Vi anbefaler spesielt dette øy-hoppet i perioden fra november til april, da været vanligvis er varmt og relativt tørt på vestkysten av Thailand. Turen er derfor ideell hvis du drømmer om en varm vinterferie i Thailand.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

La eventyret begynne!
 
Du reiser fra Norge til Phuket med mellomlanding(er) underveis. Len deg tilbake og nyt turen – og se frem til alt det spennende som venter deg når du kommer til Thailand.
Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du kommer til Phuket etter en forhåpentligvis hyggelig reise og blir møtt av din private sjåfør som kjører deg direkte til hotellet ditt hvor du sjekker inn og har resten av dagen på egen hånd.
 
Avhengig av når du ankommer, kan du slappe av på hotellet, utforske området eller bare legge deg klar for neste morgens eventyr.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 3-5:

Phuket på egen hånd

Phuket er et flott sted å starte ditt Thailand-eventyr. Øya er Thailands største og ligger i Andamanhavet omgitt av idylliske holmer og dramatiske kalksteinsklipper. Her får du en herlig kombinasjon av vakre sandstrender, turkisblått vann, eventyrlig snorkling og dykking, frodig mangrove- og regnskog, gode shoppingmuligheter, et bredt utvalg av spisesteder og mange aktivitetsmuligheter.
 
Du bor i populære Kata, som er vårt favorittområde i Phuket. Kata Beach er en av Phukets vakreste og mest barnevennlige strender, og vannet her er vanligvis rolig i høysesongen fra november til mai. Motsatt er det i lavsesongen gode muligheter for surfing.
 
I Kata er det et mangfold av restauranter, gatekjøkken, massasjeklinikker, skreddere og butikker. Atmosfæren er avslappet og du kan enkelt bevege deg rundt på egenhånd.
 
Skal det gjøres litt mer, er det rikelig med muligheter for aktiviteter på Phuket. Du kan for eksempel prøve deg på ziplining, oppleve elefanter, besøke Phukets gamleby og utforske de sjarmerende gamle gatene eller ta en båt til James Bond-øya eller Similan-øyene, kjent som et av de beste dykkestedene i verden.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 6:

Turen går til Koh Lanta

Etter noen herlige dager i Phuket er det på tide å reise videre til rolige Koh Lanta – en fantastisk, uberørt paradisøy som ligger i Andamanhavet sør for Krabi. En av Thailands mindre kjente perler, øya er kjent for sin avslappede atmosfære, milevis med sandstrender og frodig regnskog.
 
Etter utsjekking blir du hentet på hotellet og kjørt til fergehavnen, hvorfra du skal seile videre til Koh Lanta. Underveis har du god tid til å nyte den formidable utsikten over små øyer og fascinerende kalksteinsklipper.
 
Ved ankomst Koh Lanta blir du hentet av en sjåfør som kjører deg til det koselige hotellet hvor du skal bo de neste dagene.
Inkludert
Anda Lanta Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Nirvana Beach Resort & Spa 3
Dag 7-9:

Uberørte Koh Lanta

Koh Lanta er en relativt stor øy og et fantastisk reisemål for alle som drømmer om fred og ro, uberørte sandstrender og en herlig, avslappet atmosfære.
 
Langs vestkysten ligger idylliske bukter og vakre sandstrender som perler på en snor. Som utgangspunkt bor du på den fredelige, sørlige delen av øya, hvor det er flere fantastiske sandstrender med krystallklart vann.
 
Se frem til lange dager på stranden med forfriskende svømmetur i havet og svømmebassenget, samt deilige middager i de små, koselige restaurantene. Er det litt mer på gang kan du ta en tuktuk eller songtaew til en av de litt større byene lenger nord med et større utvalg restauranter, markeder og småbutikker.
 
Vil du oppleve enda mer av den vakre paradisøya, finnes det et mangfold av aktivitetsmuligheter. Du kan for eksempel besøke nærliggende små øyer, ta en matlagingskurs, padle kajakk gjennom mangroveskogen eller dra på en snorkletur og oppleve det fargerike livet under havets overflate. På Koh Lanta finner du også noen av Thailands beste dykkesteder, hvor du kan oppleve dramatiske undervannsklipper, fargerike koraller og massevis av tropiske fisker.
Inkludert
Anda Lanta Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Nirvana Beach Resort & Spa 3
Dag 10:

Velkommen til Krabi

Du spiser frokost på hotellet og deretter bli kjørt til fergekaien, hvorfra du skal seile videre til Krabi – et tropisk paradis kjent for sine fantastiske sandstrender, fargerike korallrev, storslått natur og et vell av aktivitetsmuligheter.
 
Når du ankommer Krabi, har du resten av dagen på egen hånd til å utforske området eller bare slappe av på det nydelige hotellet.
Inkludert
Centara Ao Nang Beach Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
The Pavilions Anana 5
Dag 11-13:

Fantastiske Krabi

Se frem til tre hele dager i Krabi, der du kan gjøre akkurat det du vil.
 
Er du interessert i båtturer, kajakkpadling, snorkling, templer, frodige mangroveskoger eller slapper av på de vakre, lyse sandstrendene? Krabi har noe for enhver smak – både barnefamilier og de som reiser uten barn.
 
Du bor i utgangspunktet i koselige Ao Nang, som er vårt favorittområde i Krabi. Den lange, lyse sandstranden, sammen med det krystallklare vannet og de dramatiske kalksteinsklippene, er utvilsomt hovedattraksjonene, og langs den hyggelige promenaden, hvor du lett kan bevege deg rundt på egenhånd, finnes det et mangfold av butikker, skreddere, restauranter og barer.
 
Herfra kan du også enkelt dra på en dagstur til populære Railey Beach, som ligger ca. 1 km sør for Ao Nang, eller ta en longtailbåt til de omkringliggende holmene, som tilbyr fantastiske paradisstrender og spektakulære snorkling- og dykkemuligheter.
Inkludert
Centara Ao Nang Beach Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
The Pavilions Anana 5
Dag 14:

Turen går til Phi Phi-øyene

Etter noen fantastiske dager i Krabi er det på tide å reise videre til Phi Phi-øyene, som ble verdenskjente etter filmen «The Beach» med Leonardo DiCaprio.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, hvorfra du tar fergen til hovedøya Phi Phi Don. Herfra kjører eller seiler du videre til hotellet ditt, avhengig av hvor på øya du skal bo, og har resten av dagen på egen hånd.
Inkludert
Phi Phi CoCo Beach Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 15:

Avslapping i paradis

Phi Phi er kjent for sine kritthvite sandstrender, frodig natur og krystallklart vann. Øya er også kjent for sitt ville natteliv, som spesielt backpackere liker, men heldigvis er det nok av roligere områder om du foretrekker det.

 
I hovedbyen Tonsai er det et bredt utvalg av restauranter og butikker på begge sider av havnen, mens nattelivet først og fremst finnes på østsiden av havnen. Den nordlige delen av øya er betydelig mer isolert, og her er utvalget av spisesteder ofte begrenset til de som finnes på hotellene.
 
Hele veien rundt øya finner du fantastiske sandstrender, idylliske bukter, vakker natur og fascinerende undervannsliv med fargerike koraller og tropiske fisker. Her er du garantert masse øystemning og rikelig med muligheter til å komme helt ned i utstyr.
Inkludert
Phi Phi CoCo Beach Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 16:

Tilbake til Phuket

I dag er det på tide å forlate det intime øyparadiset og reise tilbake til Phuket. Du blir hentet på hotellet og kjørt eller seilt til fergehavnen, hvorfra du skal seile videre til Phuket. Ved ankomst står sjåføren klar til å kjøre deg videre til hotellet, der du har resten av dagen på egen hånd.
 
Her kan du nyte de siste solstrålene, ta den siste dukkert i havet eller bassenget, gjøre siste innkjøp eller kanskje hente de skreddersydde klærne du bestilte ved reisens start.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 17:

Hjemreisen begynner

Tiden er inne for å si farvel til Thailand etter en fantastisk og opplevelsesrik reise.
 
Du spiser frokost på hotellet og blir kjørt til flyplassen i god tid før avreise. Med deg har du forhåpentligvis mange gode minner fra en fantastisk øy-hopp i Andamanhavet.
 
Reiser du tidlig fra Phuket, kan det hende, at du ankommer Norge allerede samme kveld.
Inkludert
Frokost
Dag 18:

Ankomst til Norge

Velkommen hjem fra en fantastisk tur!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 15 netter i Thailand
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!