Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Fottur til toppen av Little Adam's Peak

Ta en avslappende fottur til Little Adam's Peak i Ella på Sri Lanka. Med en høyde på 1141 meter og vakre naturskjønne omgivelser er denne turen ideell for familier. Nyt den fantastiske utsikten fra toppen og skap uforglemmelige minner.

Fottur til toppen av Little Adam's Peak

Sri Lanka

Bli med på denne fotturen til Little Adam's Peak, som er et must når du besøker Ella. Turen til toppen av Little Adam's Peak er relativt enkel, da toppen bare er 1141 meter høy, noe som gjør det til en behagelig totimers tur.

Stien begynner i flatt terreng og omgir deg med naturskjønne omgivelser mens du går gjennom frodige tebusker. Stien blir brattere og brattere etter hvert som du nærmer deg toppen, så det er lurt å ta på seg et par tursko for ekstra stabilitet. Til tross for den beskjedne innsatsen denne turen krever, vil du bli rikelig belønnet med fantastisk utsikt fra toppen, som inkluderer en dyp dal og de omkringliggende åsene.

Turen er egnet for barn og er en ideell aktivitet for hele familien.

Priser

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer