Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Fotturer i Knuckles Mountain Range

En fottur til Knuckles Mountain Range er en flott dagstur fra Kandy. Opplev myke gressletter, forrevne fjelltopper, vakre bekker og brusende fossefall.

Fotturer i Knuckles Mountain Range

Sri Lanka

Knuckles Mountain Range er en av de vakreste naturattraksjonene på Sri Lanka, og med sitt varierte terreng med myke gressletter, forrevne fjelltopper, vakre bekker og brusende fossefall er det et paradis for turgåere og naturelskere.
 
Du blir hentet på hotellet og kjører ca. 1½ time til startpunktet for turen. Det er her eventyret starter når du sammen med en dyktig guide legger ut i det 18 512 hektar store området som byr på totalt 34 fjelltopper i 900-1 900 meters høyde.
 
Fjellkjeden Knuckles har fått navnet sitt fra fem topper som minner om knokene til en knyttet neve, og selv om området står på UNESCOs verdensarvliste, er det fortsatt relativt uberørt med mye vakker natur, imponerende biologisk mangfold og fantastiske turmuligheter.
 
På en fottur i området kan du blant annet oppleve et vell av endemiske planter og dyrearter som bare finnes svært få steder i verden. Du kan også være så heldig å oppleve villsvin, ulike arter av hjort, aper, kjempeekorn, øgler og mer enn 200 fuglearter.
 
Husk gode tursko og praktiske klær, da været i Knuckles Mountain Range er uforutsigbart og kan endre seg radikalt på få minutter fra høy sol til tykk tåke, frisk vind eller kraftig regn. Husk også badetøy hvis du vil bade i det iskalde, krystallklare elvevannet.
 
Turen varer ca. 6-8 timer avhengig av rute og passer for alle som er i generelt god form. Denne turen er ikke egnet for små barn. Lengden på turen ble avtalt med guiden på dagen.

Priser

Pris pr person
680 NOK
Prisen er per person og bestilles samtidig med reisen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer