Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Høydepunkter i Negombo

Oppdag høydepunktene i Negombo på denne spennende turen som inkluderer et besøk på fiskemarkedet, en spasertur gjennom basaren, utforsking av buddhisttempelet Angurukaramulla og de historiske katolske kirkene. Fordyp deg i byens kultur og historie på denne uforglemmelige turen.

Høydepunkter i Negombo

Sri Lanka

Bli med på denne minneverdige rundturen i Negombo, som gir deg et fascinerende innblikk i byens kultur og historie. På denne turen kan du utforske noen av byens mest bemerkelsesverdige severdigheter, inkludert et besøk på Negombos fiskemarked, en spasertur gjennom hovedbyen og basaren, et stopp ved Angurukaramulla buddhisttempel og en utforskning av de historiske katolske kirkene.

På fiskemarkedet i Negombo får du muligheten til å se fiskerne i aksjon, og det er en fornøyelse å se de fargerike båtene og de forskjellige fiskeslagene som er utstilt for salg. Du kan til og med prøve å forhandle om fersk sjømat eller deilig fisk.

Turen tar deg også med til hovedbyen og basaren, der du kan oppleve den lokale kulturen og atmosfæren. Ta en spasertur langs de travle gatene, der du finner fargerike boder som selger alt fra fersk frukt og grønnsaker til kunsthåndverk og tekstiler. Kanskje du har lyst til å smake på lokal snacks eller kjøpe med deg noen suvenirer hjem?

Besøk også buddhisttempelet Angurukaramulla. Dette imponerende tempelet er kjent for sin vakre arkitektur og sine imponerende veggmalerier og takdekorasjoner som forteller Buddhas historie. Gå en tur rundt i tempelet og opplev den fredelige atmosfæren og den åndelige betydningen det har for de lokale buddhistene.

Du kan også besøke de historiske katolske kirkene i Negombo. De vakre kirkene er en fryd for øyet, og du kan ta deg tid til å beundre arkitekturen og den historiske betydningen.

Selv om turen bare tar 3-4 timer, får du et godt innblikk i Negombos kultur, historie og gastronomi. På denne turen kan du fordype deg i Negombos sjarm og oppdage noen av byens mest bemerkelsesverdige severdigheter.

Priser

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer