Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Høydepunkter i Kandy

Bli med på en rundtur i Kandy, der du får oppleve de største høydepunktene. Du går gjennom Peradeniyas botaniske hage, besøker Kandys krigskirkegård og Bahirawakanda-tempelet, som er kjent for sin hvite buddha.

Høydepunkter i Kandy

Sri Lanka

I dag kan du se frem til å oppleve noen av Kandys mest fantastiske severdigheter.
 
Turen starter i Peradeynia Botanical Garden - en vakker botanisk hage fra 1300-tallet som er anerkjent som en av de mest spektakulære botaniske hagene i hele Asia. Hagen huser mer enn 4000 forskjellige plantearter, inkludert en imponerende orkidésamling, en mektig palmeallé og et vell av fargerike blomster. Her kan du vandre på de velstelte stiene, beundre de ulike fargene og kanskje til og med få øye på eksotiske fugler og sommerfugler som trives i dette frodige paradiset.
 
Deretter fortsetter vi til Kandy War Cemetery, en kirkegård som er viet til minnet om soldatene som ofret livet under 2. verdenskrig. Andre verdenskrig. Her kan du ta et øyeblikk til ettertanke mens du betrakter de mange gravsteinene. Kirkegården er også et sted av historisk betydning og en påminnelse om de internasjonale båndene som ble knyttet i kampen mot en felles fiende.
 
Du besøker også Bahirawakanda-tempelet, som er mest kjent for sin enorme 25 meter høye Buddha-statue, en av de største på Sri Lanka og synlig fra det meste av Kandy. Fra tempelet har du en imponerende utsikt over byen og omgivelsene. Du kan komme tett på den imponerende statuen, beundre detaljene i skulpturen og nyte den fantastiske utsikten over Kandy og åsene rundt.
 
Det er en opplevelse som lar deg fordype deg i Sri Lankas kultur og historie.

Priser

Pris per voksen
550 NOK
Pris per barn
280 NOK
De viste prisene er fra priser per person.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer