Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Elvesafari på Madu-elven

Bli med på en spennende elvesafari på Madu-elven. Her kan du se krokodiller, isfugler, rovfugler og mye mer.

Elvesafari på Madu-elven

Sri Lanka

Opplev en spennende elvesafari på Madu-elven! Denne vakre elven ligger i nærheten av Galle sør på øya og er en sann fryd for naturelskere.
 
Både lokalbefolkningen og turister trekkes til Madu-elven for å nyte det frodige tropiske landskapet og den beroligende atmosfæren. 15 små øyer ligger spredt langs elveløpet, og de omkringliggende mangroveskogene er hjemsted for et utrolig biologisk mangfold med mer enn 300 arter, deriblant fargerike fugler som nøtteskriker og isfugler, imponerende krokodiller og mye mer!
 
En avslappende båttur langs elven vil underholde deg mens du speider etter krokodiller eller beundrer de endemiske rovfuglene som svever majestetisk over deg! Underveis besøker du den lille øya Koth Duwa, der du kan utforske et vakkert tempel og beundre en imponerende Buddhastatue.
 
Du kan avslutte opplevelsen med en avslappende og naturlig behandling på det lokale "fiskespaet", der fiskene lever i sitt naturlige miljø, adskilt av beskyttende nett. Ta plass på dekket, senk føttene ned i vannet og nyt en naturlig fiskebehandling som fjerner døde hudceller og etterlater føttene myke og fuktige.

Priser

Pris pr person
250 NOK
Barn i alderen 4-11 år
125 NOK
Turen varer i 2 timer, og du reiser med privat båt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer