Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

White water rafting

Opplev morsomme utendørsaktiviteter som rafting, kajakkpadling, klatring, rappellering og ziplining. Finn din drømmereise til Sri Lanka her.

White water rafting

Sri Lanka

Gled deg til en hel dag med mange utfordringer og morsomme friluftsaktiviteter i det kuperte og frodige 'Hill Country' ca. 1 times kjøretur utenfor Kandy.
 
Du vil blant annet få muligheten til å prøve deg på white water rafting, kajakkpadling, 'rock sliding', klatring, fosserappellering og ziplining (taubane). Du bestemmer selvsagt hvilke aktiviteter du ønsker å delta på, og alle aktiviteter gjennomføres med dyktige instruktører og relevant sikkerhetsutstyr.
 
Området er et av de mest populære raftingstedene på Sri Lanka med stryk som strekker seg fra nivå 2, som er relativt rolig og greit for nybegynnere, til adrenalinfylt nivå 5, som tilbyr rasende stryk og full fart over feltet.
 
Det er i utgangspunktet mulig å rafte hele året. Det kan imidlertid være dager hvor det regner så kraftig at de voldsomme vannmassene gjør det for farlig. Selv i regntiden vil det imidlertid ofte være mulig å hvitvannsflåte, da vannstanden i elva kan synke overraskende raskt.
 
Ekskursjonen varer ca. 4-5 timer og er fantastisk for alle som elsker friluftsliv og er i generelt god form. Turen anbefales ikke for gravide eller reisende med ryggproblemer. Prisen inkluderer drikkevann og en lett lunsj samt transport til og fra hotellet.
 
Husk å ta med klær du kan bevege deg i, praktiske sko og eventuelt tørre klær.

Priser

Pris pr voksen
640 NOK
Barn under 12 år
320 NOK
Prisen er per person, og turen bestilles samtidig med rejsen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer