Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hotel E Central Viñales

Hotel E Central Viñales er et lite, men koselig, firestjernet hotell, som ligger i byen Viñales i den vestlige del av Cuba. Fra hotellet er det ca. 180 km til Havana.

Hotellet ligger veldig sentralt og i gåavstand fra hotellet ligger det fler restauranter og barer og mulighet for shopping. Du bor heller ikke langt fra Cueva del Indio (Indian Cave) og Mural de la Prehistoria.

Resepsjonen på hotellet har døgnåpent, så du kan få hjelp uansett tidspunkt på døgnet.

Rommene er innrettet med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng, det er aircondition, skrivebord, TV, eget baderom og klesskap. Hvis du ønsker, kan du leie en safebox til verdigjenstandene dine. Det er wi-fi på hotellet, men det koster ca. 1 USD i timen å bruke det.

På hotellet finner du en liten restaurant og en bar, der du kan få en smakfull drink. Men med den sentrale plasering kan du også uten problemer gå ned i byen for å få stilt sulten og tørsten.