Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hotel E La Calesa

Hotel E La Calesa er et firestjernet boutique-hotell, som ligger i byen Trinidad på sørsiden av Cuba med cirka fire timers kjøretur til Havana. Byen Trinidad er kjent for sin koloniale stil og brosteinsbelagte gater og hotellet ligger veldig sentralt i byen. For eksempel er det under 100 m til Plaza Carillo, der du kan gå tur i den flotte parken. Selve bygningen, som hotellet ligger i, er et gammelt kolonialt hus, som i januar 2019 ble renoveret og i dag er det et flott og sjarmerende hotell, som har bibeholdt den koloniale stilen.

Resepsjonen har døgnåpent, så du kan få hjelp uansett tidspunkt på døgnet.

Hotellet har 12 velutstyrte rom, som alle har eget baderom med blant annet hårføner. På rommene finner du enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng, det er aircondition, TV og minibar.

Det er et lite basseng på hotellet, som du selvsagt fritt kan benytte under oppholdet.

På hotellet er det også en restaurant og en bar, som du kan benytte - og ellers kan du uten problem gå rett ned i byen og finne en god restaurant der.