>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 32.495 NOK
13 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Kort og godt: Tanzania og Dubai

På denne safarireisen får du det beste av Tanzania på rekordtid.

Opplev det frodige, vulkanske paradis i Ngorongoro, som er den nasjonalparken i Tanzania, der det er størst sjanse for å oppleve ikoniske Big Five. Opplev også Lake Manyara og Tarangire – to av Tanzanias mindre kjente perler, som byr på et fantastisk rikt dyreliv og en imponerende variert natur.

Reisen afsluttes med en opplevelsesrik storby- og badeferie i den pulserende metropol Dubai, som byr på vakre sandstrender, unik arkitektur, shopping i verdensklasse og mye mer.

 

Høydepunkter:


Har du andre ønsker til reisen, for eksempel flere/ferre overnattinger eller andre overnattingssteder, kontakt oss da på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper veldig gjerne med å lage et skreddersydd program, som oppfyller nettopp dine drømmer og ønsker.

Tanzania

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise – la eventyret begynne

I dag er starten på en forhåpentligvis uforglemmelig reise, når du reiser fra Norge mot Tanzania med mellomlanding(er) underveis.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er klar til alle de spennende opplevelser, som venter på deg i Tanzania.

Ankommer du på kvelden, kjører sjåføren deg til Kibo Palace Hotel i Arusha, ca 1 times kjøring ifra flyplassen, der du overnatter, så du er frisk og veluthvilt, når eventyret begynner i morgen.

Dag 2:

Karibu! Velkommen til Tanzania

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Kilimanjaro flyplass, der guiden, som følger deg på resten av turen, står klar til å ta imot deg – kanskje med et ”Karibu”, som betyr ”Velkommen” på swahili.

Er du ankommet Tanzania kvelden før, henter guiden deg på hotellet etter frokost.

Heretter går turen til Karatu, der du skal overnatte på en sjarmerende lodge. På veien til Karatu kan du nyte utsikten til de fasinerende omgivelser, som står i skarp kontrast til alt det du er vant til å se hjemme i Norge.

Ved ankomst til lodgen sjekker du inn og har da resten av dagen til å gjøre hva du har lyst til. Vi anbefaler at du slapper av og nyter de eksotiske omgivelser, så du er klar til en spennende og begivenhetsrik dag i morgen, når ditt safarieventyr starter på ordentlig.

Inkludert
Farm of Dreams Lodge 4
Fullpensjon
Dag 3:

Fugleliv og flodhester i Lake Manyara

Etter frokost kjører du til Lake Manyara Nasjonalpark, som er en av Tanzanias mindre parker, som er særlig kjent for sin varierte natur og sitt imponerende rike dyre- og fugleliv.

Den 200 kvadratkilometer store og utrolig vakre ferskvannsinnsjøen, som har gitt navn til parken, tiltrekker et stort antall fugler og det er registrert over 400 ulike fuglearter i området. Du kan blant annet oppleve flamingoer, pelikaner, neshornsfugler, storker, ørner og isfugler.

Lake Manyara Nasjonalpark byr naturligvis også på en lang rekke klassiske safaridyr som elefanter, bøfler, giraffer, sebraer, vortesvin og leoparder, og i den vestlige del av nasjonalparken kan du fra en liten utsiktsplatform med en helt vidunderlig utsikt oppleve parkens store bestand av flodhester.

Etter en opplevelsesrik dag kjører du tilbake til lodgen, der du kan slappe av og nyte de deilige omgivelser.

Inkludert
Farm of Dreams Lodge 4
Fullpensjon
Dag 4:

Ngorongoro-krateret og The Big Five

I dag går turen til det verdensberømte Ngorongoro-krateret, som er et av Afrikas syv vidundere og som med god grunn er med på UNESCOs verdensarvliste. Gled deg til en dag med storslåtte safariopplevelser!

Det frodige paradis på bunden av det 600 meter dype krateret rummer Afrikas tetteste bestand av storvilt og byr på et fantastisk rikt dyreliv året rundt med blant annet gnuer, sebraer og gaseller, flamingoer, hyener, sjakaler og geparder.

Ngorongoro er dessuten kjent som den nasjonalparken i Tanzania, der det er størst sjanse for å oppleve The Big Five – de fem dyr, som i storviltjegernes tid var vanskeligst å nedlegge: løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet.

På dagens safaritur til Ngorongoro-krateret er det altså nesten garanti for massevis av enestående dyreopplevelser!

Når du er mettet av gode inntrykk og minneverdige opplevelser, vender du tilbake til lodgen, der du kan slappe av og fordøye de mange inntrykk.

Inkludert
Farm of Dreams Lodge 4
Fullpensjon
Dag 5:

Baobabtrær og storvilt i Tarangire

Siste safaridag tilbringer du i Tarangire Nasjonalpark – en af Tanzanias mindre kjente perler.

Parken er spesielt kjennetegnet ved sin enorme bestand av elefanter og sine mange løver og leoparder. Du har også mulighet for å oppleve en lang rekke andre dyr, blant annet sebraer, gnuer, bøfler, langhalset giraffer og elegante antiloper.

Tarangire er dessuten det stedet i Tanzania, der det er størst diversitet i landskapet og det er vanskelig å ikke bli betatt av den enestående natur i parken. Særlig de majestetiske baobabtrær, som sees i det vekslende landskap er et imponerende syn og grunn nok til å legge veien forbi den vakre nasjonalpark.

Etter enda en opplevelsesrik safaridag drar du tilbake til lodgen, der du kan nyte en siste natt, innen turen i morgen går videre til eksotiske Dubai.

Inkludert
Farm of Dreams Lodge 4
Fullpensjon
Dag 6:

Turen går til Dubai

Etter en opplevelsesrik safari i Tanzania er det tid til å si farvel til den storslåtte natur og det fantastiske dyreliv.

Guiden kjører deg tilbake til flyplassen i Kilimanjaro og herfra flyr du til den eksotiske og moderne metropol Dubai. Her venter vakre sandstrander, shopping i verdensklasse og unik arkitektur blandet med sjarmerende gamle kvarterer og eksotiske markeder.

Du flyr fra Tanzania sent på kvelden og tilbringer det meste av natten på flyet, så du har alle muligheter for å utforske Dubai allerede i morgen.

Du kan blant annet la deg imponere av de enorme og glamourøse bygninger, nyte den enestående utsikt fra ikoniske Burj Khalifa, besøke shopping-paradiset Dubai Mall eller lene deg tilbake og nyte de vakre omgivelser ved stranden eller ved en hotellets mange lekre bassenger.

Inkludert
Stella Di Mare 5
Frokost
Dag 7-11:

Badeferie på Dubai

Du ankommer flyplassen i Dubai veldig tidlig på morgenen, og da står det en sjåfør klar til å ta imot deg og kjøre deg til det lekre hotell, som ligger i gåavstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach - også kalt Marina Beach.

Marina Beach byr på en lekker, finkornet sandstrand med blant annet lekeplass, et stort utvalg av vannsportaktiviteter, kino, vannland og kort gåavstand til Dubais berømte The Walk – en populær, utendørs shopping-promenade, som går parallelt med stranden og byr på en haug av butikker og restauranter.

Motsatt andre bydeler i Dubai kan du på Jumeirah Beach Residence (JBR) enkelt komme deg rundt til fots. Du har derfor god mulighet for å utforske dette spennende området i ditt helt eget tempo og for eksempel gå en stille og rolig tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskapte marina.

En kort kjøretur fra Jumeirah Beach Residence finner du dessuten gigantiske Palm Jumeirah med sine mange små øyer, som danner bildet av en palme og glimrende golfbaner, gigantiske vannland og mange andre aktivitetsmuligheter.

Inkludert
Stella Di Mare 5
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Marina Dhow Cruise
Desert Safari
Full day Dubai private tour
Half day Dubai private tour
Full day Abu Dhabi private tour
Dag 12:

Hjemreisen begynner

Din reise til Dubai nærmer seg sin avslutning. Forhåpentligvis har du fått set alt det du ville – uansett om du er til avslapping og solbading, sightseeing, shopping eller noe av alt det andre, som denne fasinerende metropol byr på.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og derfra går turen hjem til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Med deg i baggasjen har du uforglemmelige minner fra både din safari i Tanzania og din ferie i Dubai.

Inkludert
Frokost
Dag 13:

Velkommen hjem!

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til flyplassen i Norge med en masse uforglemmelige minner og opplevelser i baggasjen.

Kanskje har din reise til Tanzania og Dubai vært så fantastisk at du allerede nå er klar til å planlegge den neste reisen din. Kanskje skal du ha lov å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Uansett hva hjelper vi deg selvsagt gjerne med å planlegge din neste drømmereise, når du kommer så langt og inntil da vil vi bare ønske deg velkommen hjem fra en forhåpentligvis uforglemmelig reise.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 4 netter på safari med fullpensjon
 • 1 natt på flyet mellom Tanzania og Dubai
 • 5 netter i Dubai på 5-stjerners hotell med frokost
 • Fly og innkvartering som beskrevet i programmet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle turer som beskrevet i programmet
 • Vindusplass i 4-hjulstrekkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/sjåfør
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Dobbeltrom ved 2 personer, trippelrom ved 3 personer
 • Reisen gjennomføres ved minst to reisende

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Måltider i tillegg til de nevnte i programmet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
 • Turistskatt i Dubai (betales direkte til hotellet)
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Tanzania

 • 5 netter på safari med fullpensjon
 • 6 netter på Zanzibar på 4-stjerners resort med halvpensjon
 • Serengeti Nasjonalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nasjonalpark
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
36.495 NOK
Les mer
 • 5 netter på safari med fullpensjon
 • Serengeti Nasjonalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nasjonalpark
Inkludert i prisen
 • 8 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
31.495 NOK
Les mer
 • 5 netter på safari med fullpensjon
 • 6 netter i Dubai på 5-stjerners hotell med frokost
 • Serengeti Nasjonalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nasjonalpark
Inkludert i prisen
 • 15 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
39.495 NOK
Les mer