Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Hotel Topaz Kandy

Opplev en unik blanding av kolonisjarm og moderne luksus på Hotel Topaz i Kandy på Sri Lanka. Her kan du nyte fantastisk utsikt, utsøkte kulinariske opplevelser og autentisk spa-avslapning omgitt av Sri Lankas storslåtte høyland.

Hotel Topaz Kandy

Sri Lanka
Hotel Topaz, som ligger i den sjarmerende byen Kandy på Sri Lanka, byr på en blanding av kolonitidens sjarm og moderne luksus, omgitt av landets fantastiske høyland. Fra rommet ditt kan du nyte utsikten over de frodige, grønne fjellene eller det ikoniske Tanntempelet, mens byen Kandy lyser opp om kvelden.
 
Rommene, som er inspirert av områdets kolonitid, er utstyrt med toppmoderne fasiliteter og har panoramautsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellets restaurant serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, og utsikten over bassenget, elven og fjellene skaper en perfekt atmosfære for måltidene.
 
For en spesiell kveld kan du nyte fine viner og internasjonale retter i The Orchid Lounge på taket, utendørs eller inne med lett musikk. Hotellets spa tilbyr ekte ayurvediske behandlinger, mens barna kan leke i et eget område og de voksne kan spille biljard eller gå turer i naturen. Hotel Topaz kombinerer avslapning og eventyr og inviterer deg inn i hjertet av Sri Lankas rike kultur og vakre natur.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer