Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Kandy Cinnamon Citadel Hotel

Cinnamon Citadel Kandy Hotel tilbyr moderne rom med utsikt over elven, gourmetrestauranter og et imponerende utendørsbasseng. Perfekt for en berikende ferie i nærheten av naturen og Sri Lankas kulturarv.

Kandy Cinnamon Citadel Hotel

Sri Lanka

Cinnamon Citadel Hotel ligger i pittoreske Sri Lanka og er et idyllisk fristed omgitt av fjellkjeden Knuckles og elven Mahaweli. Hotellet er innhyllet i frodig vegetasjon og har panoramautsikt som understreker naturens skjønnhet. Her kan du fordype deg i en rekke aktiviteter som yoga, fotturer, båtturer og eventyrlige vannaktiviteter mens du beundrer den storslåtte naturen.

Cinnamon Citadel Hotel er en oase av velvære for deg som ønsker å slappe av og lade batteriene. Hotellet er utstyrt med et treningssenter og innendørsfasiliteter, og tilbyr en helhetlig velværeopplevelse som løfter både kropp, sinn og sjel. Du kan også spille konkurransespill som bordtennis og dart eller prøve deg på strategiske spill som sjakk og karambole. Hotellet har også et fantastisk utendørsbasseng med fantastisk utsikt over elven. Her kan du slappe av på solsengene om dagen og se på stjernene om kvelden.

Du kan slappe av i hotellets hageområde eller nyte en grillkveld med venner og familie. Rommene har utsikt over elven og er utstyrt med bekvemmeligheter som klimaanlegg, garderobeskap, minibar, gratis Wi-Fi, kabel-TV og gratis kaffe- og tekoker. Badene er utstyrt med gratis badeprodukter, varmt og kaldt vann, hårføner samt ansikts- og badehåndklær.

Hotellets spisesteder tilbyr en rekke alternativer for enhver smak. Hotellets restauranter tilbyr et bredt utvalg av måltider til frokost, lunsj og middag, fra overdådige bufféer til unike matopplevelser. Lounge Bar, Café C og Panorama tilbyr et utvalg av internasjonale retter med enestående utsikt over elven Mahaweli.

Cinnamon Citadel Hotel inspirerer deg til å gjøre noe utenom det vanlige. Enten det er den imponerende soloppgangen på Adam's Peak, det verdensberømte Temple of the Sacred Tooth Relic eller en rundtur i Kandy by, tilbyr hotellet opplevelser som vil gi deg fantastiske minner.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer