>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Centara Ceysands Resort & Spa

Centara Ceysands Resort & Spa er et familievennlig hotell med et fantastisk bassengområde rett ved stranden i Bentota. Finn din reise til Sri Lanka her.

Centara Ceysands Resort & Spa

Sri Lanka

Centara Ceysands Resort & Spa er et luksuriøst hotell, som ligger på en halvøy med Bentota-elven på den ene siden og det vakre Indiske Oceanet på den andre siden. Her bor du direkte på den lange, gylne sandstranden omgitt av sol, hav, palmer og frodige mangrover.

Anlegget har et flott, stort bassengområde med barnebasseng, boblebad, masse solsenger og parasoller. Det er også en pool bar, der du kan kjøpe snacks, kalde drikker og fargerike cocktailer hele dagen.

Det er også et treningsrom, der du kan holde deg i form, en liten souvenirbutikk og mulighet for å bestille utflukter i området. Ulike vannsportaktiviteter som vannski, snorkling og windsurfing tilbys på stranden.

Trenger du til litt bortskjemmelse, kan du ta turen innom den luksuriøse spa-avdelingen, som i tillegg til dampbad og badstue tilbyr avslappende massasjer og autentiske ayurvediske behandlinger, og når sulten melder seg er det både buffét-restaurant og flere a la carte restauranter, som serverer velsmakende asiatiske og internasjonale retter og deilige lokale spesialiteter og fersk sjømat.

På Centara Ceysands Resort & Spa bor du i fine og moderne rom innrettet i varme farger. Alle rommene har klimaanlegg, wi-fi og en balkong eller terrasse, der du kan nyte den vakre utsikten over den grønne hagen eller den frodige mangroven langs elven. Det er mulig å oppgradere til havutsikt, familierom eller connecting rooms.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer