Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Olhuveli Beach & Spa Resort

I hjertet av Maldivene ligger dette vakre Olhuveli Beach & Spa Resort, omkranset av vakkert turkisblått hav og hvite sandstrender. 

Resortet har 164 villaer, som alle har gratis wifi, stor privat terrasse, minibar, personlig safebox, TV og dvd, strykejern og -brett, aircondition og vifte, hårføner, putemeny og mye mer!

Her kommer du ikke til å mangle noe!

Deluxe Room er inkludert i prisen, men mot ekstra kostnad er det også mulig å oppgradere til hhv. Grand Deluxe Room, Beach Villa, Grand Beach Villa med privat basseng, Deluxe Water Villa (med og uten boblebad) og ulike suiter. 

Resortet har fem spisesteder og to barer å velge mellom. Nyt bl.a. nyfanget fisk og skalldyr, hjemmelaget pizza eller ulike asiatiske retter servert på elegant og innbydende vis!

Personalet hjelper deg gjerne med å arrangere picnic på stranden med venner, mat ved bassenget, eller en «candle-light-dinner» for to under stjernene.

I spa-avdelingen kan du slappe av i badstuen, boblebadet eller i de helt særlige avslappende områdene. Ønsker du spabehandling, kan du bestille dette på en av de private spa-paviljongene som ligger gjemt bort flere steder i den eksotiske hagen, bare med adgang via en gangbro. Her er det bl.a. plass til par-massasje og utendørs blomsterbad.

Dykking, snorkling, vannsport og annet kan bestilles på resortet!

Hvis du reiser med barn tilbyr resortet barnebasseng, lekeplass, babysitting, barneseng, -stol og babyalarm. Det er plass til to barn under 12 år i hver villa/hvert rom.

Vær og klima