Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Reiser til Maldivene

Derfor skal du reise til Maldivene

En reise til Maldivene er en reise til paradis og en opplevelse for livet!

 

5 grunner til å velge Maldivene

1. Fantastisk flotte laguner med krystallklart vann

2. Kritthvite, palmekledde sandstrender

3. Vakre koralrev med fargestrålende fisk og havskildpadder

4. Luksuriøse resorts og hoteller

5. Masse aktivitetsmuligheter

 

Maldivenes paradisøyer er kort sagt en fantastisk feriedestinasjon for alle, som drømmer om en luksuriøs ferie med All Inclusive og mulighet for massevis av avslapping i eksotiske omgivelser.

Maldivene: Paradis med All Inclusive

For mange står Maldivene som den ultimative luksus- og badeferiedestinasjon – og det er det en veldig god grunn til!

De fleste hoteller på Maldivene ligger på hver sin egen øy omgitt av kritthvite, palmekledde sandstrender og rolig, krystallklart vann med god mulighet for å snorkle og utforske de vakre koralrevene.

Hotellenes All Inclusive-programmer inkluderer, foruten god mat og en bred vifte av drikkevarer, ofte et stort utvalg av aktiviteter som snorkling, paddle board, kajakk, windsurfing, tennis og beachvolley.

Uansett om du reiser med barn, med venner, alene eller på brylluppsreise, er en reise til Maldivene en opplevelse for livet.

Drikke ved stranden

Beste årstid på Maldivene

Maldivene er en fantastisk badeferiedestinasjon med dagstemperaturer på ca. 30 grader og 7-9 solskinnstimer året rundt.

Regntiden på Maldivene går fra mai til oktober med ca. 13-16 nedbørsdager per måned. Oftest faller regnen som kortvarige regnskyll, og deretter klarer det opp og solen kommer frem igjen.

Maldivenes høysesong ligger motsatt fra november til april og byr vanligvis på massevis av sol og gode muligheter for å bade og snorkle i det rolige Indiske Ocean.

Les mye mer om været på Maldivene og finn den beste årstid her.

Undervanns bilde av fargerik fisk

Reis til Maldivene med Flamingo Tours

Hos Flamingo Tours går vi beinhardt etter å gi deg det beste i verden. Våre reiser til Maldivene går derfor til et nøye utvalgt hotell, som er innbegrepet av paradis og luksus.

Og med bare 4 timers tidsforskjell er en reise til Maldivene ideell for deg, som går etter en unik badeferie med luksus, minimal påvirkning av døgnrytmen og masse avslapping i fantastisk deilige omgivelser.

Se reisen: Luksus på Maldivene

Drømmer du om å kombinere din avslappende ferie på Maldivene med spennende opplevelser, kultur og natur, da anbefaler vi å kombinere reisen med en rundreise på Sri Lanka.

Se reisen: Magiske Sri Lanka og Maldivene
Flyvingen og Maldivene i bakgrunnen